Pace vouă nonconformiștilor (6)

1099 0

Uite, acesta e cusurul dvs, să-l vorbiți de rău pe primarul Gutău și pe familia sa. Exagerați și vă încredeți prea mult în ”PÂRA” de la televiziunile naționale din București, pe care ați transformat-o în agresiune psihologică, mai pe scurt, intoxicarea cu informații false a locuitorilor din orașul nostru și nu numai.

Lucrurile sunt clare, Gutău este un lider faptic pentru noi.

În lumea modernă este foarte, foarte greu să fii primar (luați exemplul primarilor din alte localități), pentru că trebuie să fii specialist în toate.

Noi, vâlcenii, avem motive de îngrijorare, pe când, dumneavoastră, nonconformiștilor, îl jigniți.

De asemenea, vâlcenii dețin o tradiție de actualitate pentru persoanele publice care muncesc și vor binele localității.

Nonconformiștii, prin manifestările ostile față de administrația municipiului, vor să creeze o criză de primar, însă, realitatea este alta,

-noi avem un primar, căruia dorim să îi prelungim contractul, la 9 iunie 2024-.

Există destule discuții – cum trebuie să fie primarul ?- , întrebare la care domnul Gutău a răspuns în mandatele sale, prin faptul că a dat potențialul maxim în proiectele realizate.

De altfel, primarii schimbă în bine, orașele sau nu fac nimic!

În orașul nostru nu se plânge nimeni că nu avem apă curentă, transportată de la munte, de apă fiartă, termoficată de CET Govora, rețea de canalizare modernă, gunoiul se ridică în mai puțin de 24 de ore, parcuri administrate excepțional, transport în comun ultramodern, iar în ultima perioadă, admirăm o parte din străzile General Magheru, Carol I, Caldea lui Traian, precum și cartierele Nord, Ostroveni, 1 Mai, Morilor, recent toaletate și cosmetizate. (Va urma)

 

Ec. I. Stana

 

Articole asemănătoare

„Petalele Iubirii”

Postat de - 2 martie, 2021 0
FacebookTwitterJoi, 25 februarie, la sediul Societății Naționale Independente a Persoanelor cu Handicap din România , s-a derulat un eveniment aparte:…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *