APAVIL S.A. ANUNȚ SISTARE FURNIZARE APĂ POTABILĂ

172 0

Ca urmare a necestității executării lucrărilor de remediere a avariei de pe conducta de transport/distribuție apă potabilă PEHD D 500 mm, existentă în comuna Mihăești, strada Principala DN 64– zona Stupărei, în data de 23.05.2022, între orele 10.00 – 21.00, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenți în comuna Mihăești, spălătoria auto, strada Principală – 2 imobile, OMV-Petrom, VOX Profile, S.C. Just Consulting S.R.L și zonele înalte – satele Arsanca, Negreni, Bîrsești și Buleta. În cazul în care perioada necesară executării lucrărilor de remediere se va prelungi și cantitatea de apă acumulată în rezervoarele Băbeni și Copăcelu nu va fi suficientă, este posibil ca ulterior să fie afectate și zonele: orașul Băbeni, orașul Ocnele Mari – zone înalte și Copăcelu – Căzănești.

În această perioadă orară, echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor. Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil S.A. în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor sau telefonic, la dispeceratul societății (telefon 0350 802 160), confirmate de specialiștii societății noastre, cu respectarea prevederilor art. 252 al Regulamentului Serviciului de alimentare cu apă și de canalizare.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Articole asemănătoare

APAVIL S.A. – Semnare POIM

Postat de - 8 noiembrie, 2022 0
FacebookTwitterAPAVIL S.A. – operator regional pentru serviciile de alimentare cu apă și de canalizare, în calitate de Beneficiar al Proiectului împreună…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *