Cel mai mare proiect al județului Vâlcea, în LICITAȚIE!

152 0
Ieri, 23 mai 2024, a fost publicat în SEAP anunțul pentru procedura de achiziție publică a contractului de proiectare și execuție lucrări pentru noua Centrală în cogenerare pe care o vom construi la CET Govora.
Valoarea estimată a contractului de proiectare și execuție lucrări este de 544.032.957 lei (fără TVA), iar termenul de depunere a ofertelor este 28.06.2024.
După această dată, se va trece la evaluarea ofertelor din punct de vedere tehnic și financiar, în vederea desemnării câștigătorului, apoi semnarea contractului și demararea efectivă a proiectului.
Acesta este cel mai mare proiect al Consiliului Județean Vâlcea și îi invităm pe toți cei interesați să participe la licitație pentru noua centrală a CET Govora.
Noul ansamblu va însemna inima platformei industriale, iar împreună cu rețelele de termoficare reabilitate de Consiliul Județean Vâlcea, vor aduce facturi mai mici la apă caldă și căldură pentru vâlceni.
Ne dorim să fim un partener de nădejde, corect și loial, pentru tot mediul de afaceri public și privat din județ, mediu de afaceri care este foarte important pentru noi în strategia de dezvoltare a județului Vâlcea.
Noua centrală va fi încă o modalitate prin care ne propunem să avem o bună colaborare cu toți partenerii care au nevoie de acest tip de servicii.
Ne ținem de cuvânt și cu acest proiect important pentru vâlceni!

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *