Ce băieți! Și-au etalat pătrățelele făcând provocări de pe Tik tok!

284 0
Cel mai bun gimnast din lotul României, singurul calificat la Jocurile Olimpice de la Paris, Andrei Muntean, s-a distrat alături de colegii săi la o sesiune de provocări de pe tik-tok-uri. Printre altele, sportivii au reinventat jocul copilăriei, X și Zero.  Nu l-au joacat însă pe hârtie, ci pe solul din sala de antrenament.
Andrei Muntean, cel mai bun gimnast din lotul național de seniori al României, se mai și relaxează înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris, de care îl mai despart mai puțin de două luni.
După antrenament, veteranul din lotul României și-a provocat colegii mai tineri să realizeze câteva filmulețe pentru cea mai la modă aplicație de pe social media, tik-tok.
“Cred că toți ne descurcăm destul de bine mai ales că suntem o echipă unită și ne înțelegem foarte bine” – Andrei Muntean, gimnast calificat la JO Paris.
 
Băieții s-au chinuit ceva până ca filmulețul făcut să iasă perfect!
„Se muncește mult ca să iasă un tik- tok bun. Cred că este ca în orice alt domeniu trebuie să depui suflet, efort, dar ne-am simțit bine împreună și sper că a ieșit ceva frumos” – Andrei Muntean, gimnast calificat la JO Paris.
S-au întrecut în sărituri și flotări
Sportivii au reinventat și celebrul X și Zero din copilărie. Doar că nu l-au jucat pe hârtie, ci pe solul din sala de antrenament.
Ei și-au făcut echipe de câte 2, cei tineri, Nicholas Țarcă și Emilan Neagu într-o echipă, iar Andrei și Roland Modoianu în alta. Printr-o săritură, fiecare dintre ei trebuia să aterizeze într-un pătrat desenat chiar de Andrei.
„Este o nouă tehnică, am mai văzut-o tot pe tik-tok la diferiți colegi și am zis să încercăm, să vedem cum va ieși. Azi am jucat veteranii împotriva tinerilor. Am fost învinși de tineret. Tinerii sunt mai energici, sunt cu tehnologia mai nouă, dar nu ne lăsăm nici noi așa ușor” – Andrei Muntean, gimnast calificat la JO Paris.
 
Andrei spune că după antrenament întotdeauna este binevenit un moment de respiro. „Când suntem la pregătire suntem serioși și muncim, dar după e bine să ne mai și relaxăm” – Andrei Muntean, gimnast calificat la JO Paris. 
 
Gimnastul povestește că de curând și-a schimbat rutina de dimineață. După ce se trezește, o perioadă, nu se atinge de telefon.
„În ultima perioadă, am încercat să cam evit lucru acesta, am tot citit că nu e bine să te trezești direct și să te pui pe telefon. Așa că în ultima perioadă, mi-am schimbat puțin rutina, merg la înot sau citesc” – Andrei Muntean, gimnast calificat la JO Paris.
 
Au început emoțiile pentru Jocurile Olimpice
Sportivul în vârstă de 31 de ani este la a doua sa participare la Jocurile Olimpice, prima a fost în 2016, la Rio de Janeiro, acolo unde a prins locul 6 în finala de la paralele.
Pentru competiția de la Paris, Andrei spune că nu vrea să pună presiune pe el.
„Ușor, ușor se simt emoțiile, nu mai este foarte mult timp. Lucrurile merg bine și acolo trebuie să fiu în forma mea  cea mai bună. Mi-am propus să mă bucur de faptul că am ajuns acolo, să fac antrenamentele așa cum trebuie, să dau tot ce am din mine, să pot să fiu mândru și mulțumit de ceea ce voi face la Jocurile Olimpice și să reprezint România cu capul sus” – Andrei Muntean, gimnast calificat la JO Paris.
Participă la Cupa Mondială de la Koper
Între 30 mai-2 iunie, Andrei este prezent la Cupa Mondială Challenge de la Koper, din Slovenia. Sportivul va concura astăzi în calificări, la paralele, având ca obiectiv accederea în finală. Această competiție este o verificare înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. La concursul din Slovenia, Andrei este însoțit de antrenorul principal al lotului național de seniori de gimnastică artistică masculin, Marius Berbecar, de kinoterapeutul Răzvan Spirescu și de arbitrul Liviu Botoș.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *