La Drăgășani, Marian Roșca, Forța Dreptei, luptă la baionetă cu Lucian Borța, PSD.

592 0

Echilibru aproape perfect între candidați în sondajul din penultima săptămână a campaniei. Cum e și normal, toate atacurile sunt îndreptate către Lucian Borța, cel care încă se află pe primul loc, în preferințele drăgășenenilor. Asocierea Alin Pavelescu, Marian Roșca pare a fi cea mai credibilă variantă, pe culoarul de dreapta. Este de amintit atât nivelul de încredere pe care Pavelescu îl are în Drăgășani, cât și scorul pe care acesta l-a obținut în alegerile precedente, când a pierdut Primăria, la câteva zeci de voturi.

Costinel Stoica, PNL, este, însă, aproape și are în continuare un puternic sprijin din partea electoratului liberal. Spre deosebire de alte zone, Mândrescu-AUR obține un scor peste partid la nivel național, având o campanie foarte bună. Nedelcu a pierdut o parte din electorat, dar se ține foarte tare. Zvonurile celor neinformați acreditează ideea că ar avea o înțelegere cu inginerul Costinel Stoica. Nedelcu poate oferi mari surprize. În sondajul nostru, potențialul de vot e un pic mai mare de 10 procente.

Rămâne de văzut, dacă va reuși campania agresivă la adresa candidatului PSD, făcută de conducerea județeană a PNL, dar și modul în care va gândi electoratul de dreapta din Drăgășani.

Două concluzii se desprind din mișcările ultimelor zile. Candidatul Forța Dreptei se strecoară ușor ușor pe locul doi, beneficiind de susținerea lui Pavelescu și a altor nume grele, din zonă. În ciuda atacurilor, Lucian Borța își consolidează procentul de peste 30%, având în spate popularitatea lui Rădulescu, favorit cert la Președinția Consiliului Județean Vâlcea. Nimic nu e jucat la Drăgășani. Costinel Stoica rămâne și el constant și va intensifica atacurile în următoarea săptămână. Vom urmări îndeaproape valul de simpatii din ultimele zile, acesta va fi hotărâtor. Ne așteptăm la surprize, în bătălia pentru Drăgășani.

Interesant de urmărit este și topul personalităților din Drăgășani, precum și marja de încredere acordată de cetățeni.

Sondajul a fost comandat de Curierul de Râmnic, măsurat prin metoda CATI, marja de eroare +_ 3,7%. 28mai- 2iunie 2024.

Articole asemănătoare

DIVITES BONITATEM

Postat de - 4 martie, 2020 0
FacebookTwitterIpocrizia oamenilor care se cred speciali şi au avantaje speciale, într-o lume cu memoria din mămăligă pelagroasă. E super groasă,…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *