La ziua comunei Popești

372 0
Ieri a fost ziua comunei Popești. Am participat la festivități alături de președintele nostru județean, Constantin Rădulescu, confirmat prin vot pe această funcție de o majoritate impresionantă de vâlceni, la votul de duminica trecută. Personajul central al acestui eveniment local a fost, desigur, Aurora Măgură, primar al comunei Popești și organizator al sărbătorii, aleasă pentru un nou mandat de locuitorii din Popești, cu 79,16 % din totalul voturilor!
Am spus-o în repetate rânduri: merg la Popești cu multă plăcere, de foarte mult timp. Am debutat aici ca polițist – cu mulți ani în urmă – și locul debutului meu profesional este la fel de important pentru mine cum este locul unde am descoperit lumea, în primii ani din viață.
De data aceasta ne-am bucurat cu toții de acest eveniment anual, de o vară minunată și de oamenii care au venit să-și sărbătorească localitatea, îmbrăcați de sărbătoare, cum numai ei știu să o facă, bucuroși de revederea cu musafirii lor și cu rudele și prietenii plecați departe, în țară și în străinătate, care se întorc la marile sărbători pentru a fi din nou acasă și pentru a povesti peripețiile trăite departe de Popești. Sărbătoarea anuală a Popeștilor este sărbătoarea tuturor celor care s-au născut în această comună, a celor care s-au stabilit aici fiind atrași de oamenii locului și de frumusețea lui. Iată câteva imagini de ieri, de la Popești, pentru a vedea cu ochii dumneavoastră bucuria oamenilor de toate vârstele, optimismul lor și încrederea cu care și-au susținut primarul pentru un nou mandat de administrator al localității lor.
La mulți ani, Popești!

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *