Lidl România sprijină combaterea și prevenirea poluării cu plastic prin Proiectul “Distrează-te Verde!”

164 0

 Asociația Avangarde a semnat ȋn luna aprilie 2024 contractul de finanțare pentru proiectul “Distrează-te verde!” , ȋn cadrul programului „Cu apele curate”, finanțat de Lidl România.

Primul eveniment din cadrul proiectului a fost Trainingul “Managementul voluntarilor”, între 14-16 mai, la Youth Hub Râmnicu Vâlcea. A fost util tuturor celor care lucrează cu voluntari sau sunt interesați de a spori coeziunea unui grup și a eficientiza activități de echipă la care participă sau pe care le coordonează.

Odată cu Bikers for Humanity Rock Fest 2024, în perioada 28-30 iunie, continuă misiunea ȋncepută alături de Asociația AIDE, de a transforma #BrezoiulLumii ȋntr-o comunitate mai preocupată de amprenta pe care o lăsăm când ne distrăm la festivaluri.

Programul festivalurilor de la Brezoi din sezonul 2024: https://www.facebook.com/summercampbrezoi

Proiectul reprezintă un apel la implicare în combaterea și prevenirea poluării cu plastic a apelor Dunării și afluenților săi, adresat membrilor comunităților și autorităților publice din localitățile vizate.

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 11.200 de magazine și peste 200 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

Lidl este un smart discounter care le oferă clienților produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț. În spatele operațiunilor din magazine, din centrele logistice și din sediile centrale stau simplitatea și orientarea către eficiență.

Design-ul și structura proceselor standardizate sunt asigurate de către Lidl Stiftung, cu sediul central de la Neckarsulm. În toate domeniile sale de activitate, Lidl este o companie care acționează cu responsabilitate față de oameni, societate și mediu. Pentru Lidl, sustenabilitatea este metoda prin care își îndeplinește, zi de zi, promisiunea cu privire la calitate.

Proiectul este implementat în parteneriat cu Asociația Mai Mult Verde și Asociația pentru Relații Comunitare.

C.R.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *