Apa, o resursa în criza, la Valcea.

328 0
Vorbeam, întregul mandat trecut, de incapacitatea ( sau nepasarea) autoritatilor județene din Valcea de a gestiona un proiect european, pe POIM , în valoare de 200 milioane de euro, care avea menirea sa rezolve problema apei potabile și a celei menajere în județul Vâlcea.
Ba mai mult, m-am implicat zdravăn, prin intermediul liberalilor din administratia locala si a celor din guvern pentru a aduce acesti bani în județul nostru.
Dar ce folos? Nu m-a ascultat nimeni! Nici conducătorii județului și nici alegătorii.
Și ce s-a întâmplat? Evident ca fiind bani europeni, greu de furat), toți acești bani au fost refuzați de către cei care au condus si vor conduce în continuare ( asa a dorit poporul) destinele Valcii.
Aproape 40 de localitati din județul nostru sunt lipsite, total sau parțial, de rețele de apa și canalizare în condițiile în care parcurgem cea mai mare criza de apa și o criza financiara nationala care ne va impiedica sa realizam aceste rețele prea curând.
În aceste condiții ce avem de făcut?
Sa ne închinăm la Dumnezeu sa ploua, sa cascam gura la șefii județului, pe care tocmai i-am votat, care ne îndeamnă sa facem economie de apa și sa speram ca data viitoare vom fi mai inteligenți…
Sunt pesimist!

Articole asemănătoare

Ziua Imnului Național

Postat de - 29 iulie, 2024 0
FacebookTwitter Imnul Național împreuna cu Stema, Drapelul și Sigiliul sunt simboluri ale statului și națiunii române. Ca atare, Imnul Național…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *