Ne respectăm promisiunile

143 0
ℹ️ Zilele acestea, la Ministerul Dezvoltării au fost semnate 18 noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” în valoare de 300 de milioane de lei. Contractele respective privesc dezvoltarea locală: introducerea gazelor, a apei curente, a canalizării, modernizarea căilor rutiere etc.
ℹ️ În acest cadru, primarul liberal al comunei vâlcene Păușești-Măglași, domnul Dediu Alexandru-Dorel, a semnat pentru o finanțare în valoare de 19 milioane de lei cu care se va extinde rețeaua de distribuție a gazelor naturale în comună și în satele aparținătoare.
ℹ️ Activitatea domnului Alexandru-Dorel Dediu în întocmirea, aprobarea si finanțarea proiectului de extindere a rețelei de gaze naturale este cu atât mai lăudabilă, astăzi, când, deși nu va mai fi primarul comunei, a arătat că își respectă promisiunile făcute concetățenilor.
✅️ Ca președinte al PNL Vâlcea și deputat în circumscripția Vâlcea, îl felicit pe domnul primar Dediu pentru competența cu care și-a realizat angajamentele. În același timp îi asigur de tot sprijinul meu și aștept din partea aleșilor liberali același comportament responsabil și devotat cetățeanului.
Pe toți cetățenii îi asigur că și în viitor vom depune toate eforturile pentru bunăstarea lor.

Articole asemănătoare

Ziua Imnului Național

Postat de - 29 iulie, 2024 0
FacebookTwitter Imnul Național împreuna cu Stema, Drapelul și Sigiliul sunt simboluri ale statului și națiunii române. Ca atare, Imnul Național…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *