The Guardian: O staţiune din România în TOP 10 destinații de vacanță din estul Europei

248 0

Băile Herculane se numără printre cele mai bune zece destinații de vacanță wellness și spa din estul Europei, potrivit unui articol publicat de The Guardian, care include în recomandările sale locuri diverse unde sunt oferite tratamente de calitate, la prețuri mult mai mici decât în Vest, transmite Mediafax, preluat de Romanian Global News.

„Romanii sunt cei care au pus apele dătătoare de viaţă de la Băile Herculane pe hartă. Cele 15 izvoare termale, numite după zeităţi, inclusiv Diana şi Neptun, au fost iubite şi de Habsburgi, care le-au adăugat splendide căsuţe rococo. Sovieticii adorau şi ei apele bogate în sulf şi au adăugat blocuri uriaşe din ciment, care în prezent acoperă mare parte din capacitatea de cazare a staţiunii. Grand Hotel Minerva oferă un suflu elegant la un preţ avantajos.

Boli neurologice, ale coloanei vertebrale, inflamatorii pot fi tratate cu ajutorul terapiei cu ozon, magnetoterapiei, al băilor din plante, iar oaspeţii cu pachete turistice au acces complementar la băile termale şi saună”, scrie editorul The Guardian.

Articole asemănătoare

Fapte bune, românești.

Postat de - 21 martie, 2020 0
FacebookTwitterCând se va încheia situația de urgență cu Coronavirus, faceți o faptă bună pentru restul anului 2020. Petreceți-vă vacanța în…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *