APIA primește deconturi/documente justificative pentru Intervenția DR 06  – „Bunăstarea animalelor” pachetul a) și pachetul b)

174 0

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează beneficiarii care   și-au asumat angajamente pentru Intervenția DR 06  „Bunăstarea animalelor”pachetul a) – Plăți în favoarea bunăstării porcinelor și pachetul b) – Plăți în favoarea bunăstării păsărilor că pot completa și depune online deconturile/documentele justificative aferente trimestrului II al anului 2024, până la data de 31 iulie 2024.

Completarea și depunerea online se face prin accesarea paginii web: www.apia.org.ro utilizându-se ca browser Google Chrome. Astfel, în cadrul paginii APIA, la rubrica Bunăstarea animalelor DR – 06, secțiunea Instrucțiuni completare/depunere, se regăsesc pașii pentru operarea și depunerea online.

Deconturile justificative sunt însoțite în funcție de pachetul solicitat, de documentele prevăzute în Ghidul solicitantului pentru Intervenția DR 06  – Bunăstarea animalelor – pachet a) Plăți în favoarea bunăstării porcinelor, ediția a II– a și în Ghidul solicitantului pentru Intervenția DR 06 – Bunăstarea animalelor – pachet b) Plăți în favoarea bunăstării păsărilor, ediția a II- a, aprobate prin OMADR nr. 48/2024 și postate pe site-ul oficial al APIA.

Documentele  transmise  vor sta la baza verificării datelor în aplicațiile electronice de gestionare a Intervenției DR 06 și efectuării verificărilor administrative ulterioare.

       APIA asigură toți fermierii de sprijin, implicare și atașament!

SERVICIUL RELAŢII CU PUBLICUL ŞI COMUNICARE

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *