Bucurie și pace într-o lume învrăjbită

3977 0

Conflictele, războaiele, bolile, problemele economice și sociale amenință pacea și liniștea tuturor. Vor trăi vreodată oamenii în pace bucurându-se cu adevărat de viață? Pentru a răspunde la această întrebare, Martorii lui Iehova din România și de pe întregul pământ organizează în luna septembrie campania: Bucurie și pace într-o lume învrăjbită.

Cu gândul la semenii lor, în cadrul acestei campanii mondiale, Martorii lui Iehova din Vâlcea distribuie gratuit broșura Bucură-te pentru totdeauna de viață! Prin această inițiativă, Martorii lui Iehova îndreaptă atenția asupra promisiunilor încurajatoare ale Bibliei cu privire la viitor și arată că oamenii se pot bucura pentru totdeauna de viață pe pământ, deși situația actuală pare să indice contrariul.

La nivel global, vor fi distribuite milioane de exemplare ale broșurii Bucură-te pentru totdeauna de viață! în peste 530 de limbi.

Îndreptând atenția asupra Cuvântului lui Dumnezeu, broșura răspunde la numeroase întrebări, precum: Cum am apărut? Care este scopul vieții? De ce suferim? Va veni vreodată un sfârșit al lumii? Se vor putea bucura oamenii pentru totdeauna de viață? Milioane de oameni de pe întregul pământ au aflat deja răspunsul la aceste întrebări citind Biblia.

Broșura poate fi citită sau descărcată gratuit în sute de limbi accesând adresa https://www.jw.org/ro/biblioteca/carti/bucura-te-pentru-totdeauna-de-viata-brosura/. Sau se poate solicita un exemplar gratuit de la Martorii lui Iehova din localitatea dumneavoastră.

Articole asemănătoare

1 comentariu

  1. Într-adevăr această broșură dar și cartea care contine continuarea lectiilor din broșură sunt extraordinare. Oamenii au încetat să mai caute răspunsuri la întrebările importante ale vieții fiind convinși că nu există, dar e fascinant cum în Biblie există deja aceste răspunsuri, dar nu în pilde și legende, ci foarte clar și rațional explicate. De asemenea normele morale prezentate aici sunt atât de inalte și de pure încât e imposibil să fie lucrarea vreunui om. Fiindcă omul întotdeauna își transmite defecte în operele sale, de asta ceilalți zei din lume, sunt plini de defecte și reflectă trăsăturile celor ce i-a inventat. Dar Iehova, Dumnezeul Bibliei este într-adevăr reperul perfecțiunii neschimbându-și niciodată principiile morale, indiferent de timpuri.

    Reply

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *