Club Rotary Râmnicu Vâlcea are un nou președinte pe mandatul 2024-2025

189 0

Comunicat de Presă

Club Rotary Râmnicu Vâlcea are plăcerea de a anunța că în data de 12 iulie 2024, Dragoș Constantinescu a predat președinția clubului către Adina Crăciunescu. Ceremonia de predare a avut loc într-un cadru festiv și familiar, marcând încheierea unui an plin de realizări remarcabile sub conducerea lui Dragoș.

Pe parcursul mandatului său, Dragoș Constantinescu a inițiat și finalizat numeroase proiecte care au avut un impact semnificativ asupra comunității noastre. Printre acestea se numără:

  • Proiectul „Ghiozdanul de Școală”
  • Pachete de Paște și de Crăciun
  • Balul Caritabil Rotary
  • Concertul Fado
  • Parteneriatul cu Concursul de Pictură „Râmnicul Meu”
  • Acordarea premiului cel mare pentru Concursul de pian „Irina Satchi”
  • Promenada Inimilor

La preluarea mandatului, Adina Crăciunescu a declarat: „Sunt extrem de onorată și emoționată să preiau președinția Club Rotary Râmnicu Vâlcea pentru anul 2024-2025. Tema anului Rotary, „The Magic of Rotary”, este perfectă pentru ceea ce simt în acest moment. Pentru mine, Rotary înseamnă prietenie, unitate și dorința de a face bine. Sunt convinsă că, împreună, vom continua să realizăm proiecte extraordinare pentru comunitatea noastră și nu numai.”

Club Rotary Râmnicu Vâlcea îi mulțumește lui Dragoș Constantinescu pentru dedicarea și implicarea sa și îi urează Adinei Crăciunescu mult succes în noul mandat.

Articole asemănătoare

Legenda Salciei de Florii

Postat de - 15 aprilie, 2022 0
FacebookTwitter“Dacă îmi cunoști durerea Și voiești să mi-o alini Să-mi dai ramurile tale Și-o cunună fără spini”. Salcia devine semnul…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *