Prvulovic va juca pentru Corona! 10 juniori de la Oltenia, cooptați și la Mihăeşti! Lucian Briceag pune ghetele în cui pentru minim 6 luni

119 0

Corona Mihăeşti a făcut un sezon bun în Liga a V-a. L-a terminat pe locul secund și a obținut dreptul de a face pasul către eşalonul de elită județean. Nu va juca în Liga a IV-a. Va continua în Liga a V-a, cu aproape acelaşi lot ca în sezonul trecut, cu unele excepții. Florin Ștefan nu va mai continua la echipă, iar Gabi Mirescu s-a dus ca antrenor-jucător la Orleşti 2. Corona a făcut o achiziție de marcă. L-a luat pe Angelco Prvulovic, care în sezonul precedent a apărat poarta vicecampioanei Ligii a IV-a FC Păuşeşti Otǎsău.

„Am făcut şi un contract de asociere cu clubul Oltenia. O să avem o listă cu 10 juniori, care ne vor ajuta. Va scădea mult media de vârstă. Cred că vom avea cea mai tânără echipă din Liga a V-a. Juniorii sunt de 2008. Ei participă şi în campionatul de juniori republicani al FRF, pentru Oltenia. E echipa lui Ion „Mara” Lazăr. Au crescut de la un an la altul. E un lucru mare și nu știu cum au reușit să se ţină, să nu renunțe. În marea majoritate a cazurilor, cu excepția celor de la SCM, la 14 ani copiii încep să se lase deja de fotbal. Noi îi cunoaștem bine pe cei de la Oltenia, i-am mai avut şi când aveau 15 ani. Acum se descurcă și mai bine. Sunt convins că împreună cu ei și cu cei care rămân din vechiul lot vom face o echipă bună. Nu eram pregătiți pentru Liga a IV-a, dar ne dorim să <<recidivăm>> anul viitor şi chiar să terminăm sezonul pe locul I. Dacă vor exista alte posibilități pentru Liga a IV-a, noi ne putem da la o parte sau dimpotrivă, să sprijinim în continuare cum putem. În ceea ce mă privește, în noul campionat voi putea ajuta doar de pe margine, cu sfaturi, alături de Cătălin Flămânzeanu şi grupul nostru. Din păcate va trebui să mă operez la genunchi, pentru ruptură de ligamente. De 4-5 ani am probleme, dar s-au agravat în timp. Nu intervenția chirurgicală în sine mă sperie. Recuperarea contează foarte mult, e important să o faci aşa cum trebuie. Așa că, pentru cel puțin șase luni, pun ghetele în cui”, a precizat Lucian Briceag, oficialul de la Mihăeşti, care în această săptămână și-a sărbătorit ziua de naștere. Altfel, Corona Mihăeşti a disputat două partide de verificare până acum. A jucat tur-retur „El Clasico”, cu Lotru Brezoi. Duminică va întâlni Orleşti 2 și mai rămâne un week-end „descoperit” până la startului noul sezon. Componenţa Ligii a V-a se va afla în scurt timp. Cert este că există mai mult interes pentru aceasta, peste limită, decât pentru eşalonul de elită judeţean.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *