Comunicatul Alianței USR-PLUS Vâlcea

1232 0

Aflăm din presă despre invitaţia PNL Vâlcea, pentru o rundă de negocieri, cu privire la o alianţă a partidelor de centru-dreapta, la alegerile din 27 septembrie.

Am fi vrut ca invitația din presă să fie precedată și de o invitație trimisă oficial organizațiilor noastre. Să aflăm și ce anume se dorește și ce anume se negociază. Care sunt termenii și condițiile supuse dezbaterii. Și avem aceste așteptări, nu din aroganță, ci din dorința noastră de a trata orice subiect în mod profesionist.

În organizațiile noastre, deciziile se iau democratic, în birourile locale sau județene. Ca să avem o bază de pornire, trebuie să avem mandat din partea acestora, iar asta nu se poate face decât cunoscând toate detaliile supuse negocierilor.

Salutăm decizia si deschiderea PNL. Ne dorim alianța forțelor de dreapta, nu pentru a obține funcții și poziții, pentru membrii USR-PLUS, ci pentru Județul Vâlcea si Râmnicu Vâlcea. Poziţia USR-PLUS niciodată nu a fost diferită în acest sens, de cel puţin un an, de când rezultatele alianţei noastre au demonstrat la alegerile europarlamentare că locuitorii îşi doresc schimbarea actualei administraţii locale şi a guvernării social-democrate a judeţului.

Încă de atunci se întrevedea scenariului unei alianţe comune la alegerile locale, pe un principiu corect, democratic al sprijinului reciproc al candidaţilor.

Alianța USR-PLUS Vâlcea este deschisă negocierii, în speranța unor discuții, ce, măcar pe ultima sută de metri, să aibă ca scopuri principale respectul și echilibrul dintre partidele de centru-dreapta și, mai ales, să țină cont de vocea cetățenilor, care trebuie să fie în centrul acțiunilor noastre.

Asigurând partenerii noștri, din spectrul de dreapta al politicii locale, de întreaga noastră colaborare și de dorință noastră, clară, de a detrona PSD-ul si PER-ul, pe Mircia Gutău și Constantin Rădulescu, de la conducerea acestui județ, așteptam detaliile supuse negocierii.

Mulțumim pentru invitație!

Biroul de Presă – Alianța USR PLUS Vâlcea

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *