Adormirea Maicii Domnului a fost prilejul unor întâlniri de suflet cu comunitățile noastre din județ.

52 0
⛪️Participarea la Hramul Bisericii Adormirea Maicii Domnului din #Bujoreni, a fost un moment de profundă însemnătate spirituală și de comuniune care ne reamintește importanța păstrării ritualurilor noastre religioase ce ne aduc mai aproape unii de alții și ne întăresc în credință. Îi mulțumesc primarului Gheorghe Gîngu – primar pentru posibilitatea de mă alătura unor oameni deosebiți cu care am împărtășit bucuria sărbătorii.
🎗Devenită o tradiție, sărbătoarea comunei #Runcu a ajuns la a XV a ediție. Primarul #VasileStoica acordă o atenţie deosebită promovării obiceiurilor populare din zonă, astfel încât reușește de fiecare dată să aducă împreună toți membrii comunității. La mulți ani, runceni!
🎊Încheierea zilei a fost marcată de participarea la Zilele Comunei #Măciuca, unde am fost alături de primarul #MugurMărcoianu și comunitatea locală. Festivitatea derulată în comună este o celebrare a spiritului veritabil oltenesc. Hora care prinde toți participanții la Măciuca este dovada vie a unității și tradiției care ne leagă generație după generație.
🌞O zi frumoasă, alături de oameni deosebiți, pe meleaguri binecuvântate!

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *