Evenimentele la care am participat sunt dovada vie a faptului că suntem locuitorii unor meleaguri binecuvântate, bogate în tradiții, autenticitate și culoare.

17 0
Am avut plăcerea de a participa la trei sărbători locale minunate care ne reamintesc de identitatea culturală și tradițiile autentice ale județului nostru.
La Băbeni, festivalul „La Izvorul Dorului” a adus în prim-plan frumusețea tradițiilor locale, cu portul si dansul specific influențelor din Mărginimea Sibiului. Alături de primarul Ștefan Bîzîc și colegii din PNL am admirat parada portului popular aflată la a 51 a ediție.
La Golești, poieniţa Vătășești a devenit neîncăpătoare pentru cei care nu au uitat de unde au plecat și s-au alăturat comunității cu ocazia desfășurării Zilei Comunei și a celei de-a 48 ediții Fiii satului, la invitația primarului Adrian Mitrache.
Și Bălcești a îmbrăcat straiele de sărbătoare pentru că primarul Constantin Aleca a chemat intreaga comunitate să participe la Zilele Orașului.
Felicitări tuturor celor implicați pentru eforturile lor de a păstra vii valorile noastre și de a aduce comunitățile împreună!
💙💛

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *