Centrul de imagistică Medvil PST din Râmnicu Vâlcea devine parte a Rețelei de sănătate REGINA MARIA

548 0

Rețeaua de sănătate Regina Maria, lider în calitatea serviciilor medicale din România, anunță achiziția Centrului de Imagistică Medvil PST din Râmnicu Vâlcea, primul furnizor de servicii medicale de imagistică din județul Vâlcea, cu o tradiție de aproape 15 ani pe piața locală. 

Odată cu această nouă integrare, rețeaua centrelor de imagistică REGINA MARIA numără 27 de locații. În 2021, peste 350.000 de investigații medicale de diagnostic imagistic au fost realizate la nivel național în centrele de imagistică ale rețelei, iar anul acesta numărul lor continuă trendul crescător ca urmare a contextului post pandemic, al dezvoltării Rețelei de centre de imagistică, dar și a dorinței pacienților de a alege sistemul privat.

„Integrarea centrului de imagistică Medvil în rețeaua noastră reprezintă un pas important pentru noi, un centru medical ce reunește medici cu vastă experiență. Pe termen mediu, plănuim extinderea locației pentru a oferi pacienților noștri din oraș o gamă largă de servicii, prin completarea investigațiilor imagistice cu servicii de laborator și policlinică. În plus, vom dota aparatul CT din locație cu sistemul inteligent DoseWatch, pe care îl folosim la nivelul întregii rețele de centre de imagistică – un sistem ce ne permite personalizarea dozelor de radiații pentru toate serviciile CT. Oferim astfel un rezultat sigur, de calitate, folosind cea mai mică doză de radiații”, a declarat dr. Dragoș Comănescu, Medic Specialist Radiologie și imagistică medicală, Director Business Unit Imaging.

Centrul de imagistică Medvil este o unitate medicală cu tradiție în județul Vâlcea, ce funcționează pe piața locală încă din 2007, cu expertiză și specialiști în imagistică medicală. Centrul de imagistică este dotat cu aparatură ultramodernă, având ca principal obiect de activitate investigațiile de înaltă performanță (rezonanță magnetică – RMN și computer tomograf – CT). 

Rețeaua de sănătate Regina Maria continuă politica de extindere a serviciilor de imagistică medicală, punând la dispoziţia pacienţilor din județul Vâlcea și din împrejurimi servicii medicale și tehnologie modernă, ducând mai departe angajamentul operatorului de a susţine calitatea înaltă a actului medical în beneficiul tuturor pacienţilor şi abonaţilor. 

Rețeaua de sănătate Regina Maria este  operatorul cu cea mai mare expertiză în integrarea şi dezvoltarea cu succes a jucătorilor privaţi care devin parte a reţelei. Odată cu achiziţia Medvil PST, Rețeaua REGINA MARIA marchează intrarea pe piața de servicii medicale de imagistică din județ și își completează serviciile medicale oferite în regiunea de sud-vest a țării. 

Despre Rețeaua de Sănătate REGINA MARIA

Rețeaua de sănătate REGINA MARIA este lider în calitatea serviciilor medicale din România, fiind singurul operator care deține trei spitale cu acreditări internaționale. Prin cele 14 acreditări deținute – o performanță unică în Europa Centrală și de Est, REGINA MARIA demonstrează constant angajamentul său pentru excelența medicală și siguranța îngrijirii pacienților.

Totodată, REGINA MARIA a inovat și segmentul serviciilor medicale pentru companii, lansând în premieră în România conceptul de abonamente corporate, în urmă cu peste 25 de ani. Mai recent, compania a dezvoltat și pachete medicale specializate pentru IMM și persoane fizice, gestionând în prezent un portofoliu de peste 740.000 de abonamente. În plus, în ultimii 10 ani, REGINA MARIA a investit aproape 200 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical din România, prin modernizarea sau deschiderea de noi locații, achiziția de aparatură performantă și pregătirea echipelor medicale.

REGINA MARIA este singura companie de servicii medicale din România care a preluat în totalitate și a integrat cu succes peste 35 de alți jucători de pe piață, având o prezență proprie în mai mult de jumătate din județele țării și acoperire națională prin intermediul celor peste 330 clinici partenere. Compania reunește peste 8.000 de angajați și colaboratori și oferă servicii complete de spitalizare și chirurgie, maternitate, policlinică, imagistică, laborator și stocare de celule stem, unui număr de peste 5 milioane de pacienți.

Articole asemănătoare

Râmnicul uitat: Primăria

Postat de - 20 octombrie, 2020 0
FacebookTwitterÎn plimbarea noastră printre amintiri pașii ne poartă în parcul “Mircea cel Bătrân” sau Parcul Primăriei, cum îi spuneau bunicii.…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *