Repere din vizita președintelui Trump pe Muntele Rushmore

534 0

Repere din vizita președintelui Trump pe Muntele Rushmore

„Contrar știrilor din presă, America pe care dl Trump a descris-o este una de egalitate rasială și diversitate reală”. Președintele a spus povestea Americii prin mulții săi eroi naționali, președinți precum Washington și Lincoln, precum și alți patrioți curajoși, ar fi Frederick Douglass și Martin Luther King Jr.

„Nicio națiune nu a făcut mai mult pentru a promova condiția umană decât Statele Unite ale Americii”, a declarat președintele Trump. „Și nici un popor nu a făcut mai mult pentru a promova progresul uman decât cetățenii marii noastre națiuni.”

În continuare vă prezentăm 10 dintre momentele de top de la discursul președintelui Trump:

-Un etern tribut adus strămoșilor noștri. Spre deosebire de mafiile de extremă stânga care dărâmă și profanează monumente din întreaga țară, președintele Trump a onorat viețile celor patru bărbați ale căror fețe sunt sculptate pentru totdeauna în Muntele Rushmore.

-Istoria Americii nu va fi predată. Anarhiștii și extremiștii „cred că poporul american este slab, moale și supus. Dar nu – poporul american este puternic și mândru și nu va permite ca țara noastră și toate valorile, istoria și cultura ei să le fie luate.”

-Toți oamenii sunt creați egali. Cincizeci și șase de patrioți, acum 244 de ani, au pus în mișcare „marșul de neoprit al libertății” declarând cu îndrăzneală că „toți oamenii sunt creați egali”.

-Astăzi, am stabilit recordul drept. „Viziunea radicală a istoriei americane este o rețea de minciuni, toate perspectivele sunt eliminate, fiecare virtute este ascunsă, fiecare motiv este răsucit, fiecare fapt este distorsionat, și fiecare defect este amplificat până când istoria este curățată și înregistrarea este desfigurat dincolo de orice recunoaștere.”

-Nu vom fi tăcuți. „Nicio persoană care să rămână tăcută la distrugerea acestei moșteniri splendide nu ne poate conduce spre un viitor mai bun”, a declarat președintele Trump. Nimeni care iubește această țară nu ar încerca să-i demoleze moștenirea.

-Copiii noștri pot realiza orice. „Vom ridica următoarea generație de patrioți americani…” Îi vom învăța pe copiii noștri să știe că trăiesc într-o țară a legendelor, că nimic nu-i poate opri și că nimeni nu-i poate reține.”

-Făcută după chipul sfânt al lui Dumnezeu. Americanii cred în egalitatea de șanse, în dreptatea egală și în tratamentul egal pentru fiecare persoană. „Fiecare copil, de orice culoare – născut și nenăscut – este făcut după chipul sfânt al lui Dumnezeu.”

-Un anunț surpriză. Președintele Trump a anunțat crearea unui nou monument național, Grădina Națională a Eroilor Americani. Acesta va fi un parc vast în aer liber unde vor fi expuse statui ale celor mai mari americani care au trăit vreodată.

-Tatăl țării noastre. ” George Washington a reprezentat puterea, harul și demnitatea poporului american.”

-Ceva mai bun trebuie să vină. „Peste secole, moștenirea noastră vor fi orașele pe care le-am construit, campionii pe care i-am făurit, binele pe care l-am făcut și monumentele pe care le-am creat pentru a ne inspira pe toți… Viitorul Americii este în mâinile noastre.”

The White House

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *