Stagii la Parlamentul European, pentru o carieră reușită

346 0

EUROPE DIRECT Vâlcea, instituție ce funcționează în cadrul Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul”, informează că mai sunt 2 săptămâni pentru ca, cei interesați de o carieră profesională mai bună, să se înscrie la un stagiu de practică plătit în cadrul Parlamentului European, la Bruxelles, Luxemburg, Strasbourg sau în birourile de legătură ale Parlamentului din statele membre.

Stagiile de practică Schuman din cadrul secretariatului PE oferă îmbunătățirea educației, formare profesională, cunoștințe despre activitatea instituțiilor UE și PE,  posibilitatea alegerii unui departament dintr-o varietate largă de domenii.

Stagiile în cadrul Secretariatului — Stagiile Schuman

Stagiile Schuman sunt plătite și au loc într-unul din locurile oficiale de desfășurare a activității Parlamentului European – Bruxelles, Luxemburg și Strasbourg – sau în birourile de legătură ale Parlamentului din statele membre.

Aceste stagii poartă numele lui Robert Schuman, unul dintre principalii arhitecți ai proiectului de integrare europeană, proiect ce a adus 70 de ani de pace și prosperitate în Europa. El a propus exploatarea în comun a producției de cărbune și oțel francez și german în ceea ce a devenit apoi Comunitatea Europeană a Cărbunelui și Oțelului, prima dintre Comunitățile Europene, transformată apoi în Uniunea Europeană.

Un asemenea stagiu Schumann poate îmbunătăți cariera și pregătirea profesională și poate oferi cunoștințe despre activitatea Uniunii Europene și a parlamentului European.

K.R.

 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *