Acțiuni ale membrii echipajelor SMURD din cadrul ISU „General Magheru” al Judeţului Vâlcea

122 0

BULETIN INFORMATIV

 În ultimele 24 de ore, membrii echipajelor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru gestionarea a 16 situaţii de urgenţă.

Echipajele au intervenit pentru: 5 traumatisme, un accident rutier, două asistențe persoane și 8 diverse afecțiuni medicale.

După acordarea primului ajutor calificat, 14 pacienţi au fost transportaţi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti pentru îngrijiri suplimentare.

În data de 22.10.2020, la ora 21.16, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la deșeuri menajere în localitatea Robești, la mai puțin de 80 m față de o stație de distribuție a carburantului.

Până la stingerea incendiului, au ars aproximativ 500 kg de deșeuri.

Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este  utilizarea focului fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor.

În data aceeași zi, la ora 18.46,pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată în localitatea Drăgăşani , str. Troian.

Până la stingerea incendiilor, au ars aproximativ 10 mp de vegetație uscată.

Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este utilizarea focului fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor.

În această perioadă, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au mai intervenit pentru  alte 8 situații de protecție a comunități: 4 misiuni de informare preventivă; 3 transporturi de persoane și 3 misiuni decontaminare.

Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice

Articole asemănătoare

Nu uita, depune cererea!

Postat de - 6 august, 2021 0
FacebookTwitterCOMUNICAT DE PRESĂ   Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) reamintește fermierilor că până la data de 10…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *