Senatoarea Claudia Banu: Munca trebuie apreciată!

259 0
Consider că fiecare om care muncește trebuie respectat, iar veniturile lui să fie direct proporționale cu activitatea depusă. O #politică_fiscală la nivel macroeconomic, înseamnă susținerea #creșterii_veniturilor_tuturor_contribuabililor. În actuala conjunctură economică este mai mult decât necesar să aplicăm #politici_liberale, bazate pe reducerea contribuțiilor. Una dintre măsurile liberale propuse este aceea de scădere a taxării muncii prin reducerea #CAS-ului de la 25% la 20%. Acest demers ar aduce în buzunarul contribuabilului un #venit_suplimentar de 300 de lei net, calculat la salariul mediu pe economie. Aici, fac referire, atât la contribuabilul din #sistemul_privat, cât și la cel din #sistemul_bugetar.
Susținem, în același timp, #cota_unică_de_impozitare indiferent de nivelul veniturilor realizate. Experiența anilor trecuți a dovedit că, matematic vorbind, cota unică de impozitare a adus mai mulți bani la buget decât impozitul progresiv.
Noi, cei din #PNL ne folosim expertiza și experiența pe care o avem în toate domeniile, pentru că ne dorim să ieșim cu toții cu bine din această criză economică, care are la bază criza energetică.
Ultima etapă a planului liberal de creștere a veniturilor o reprezintă convingerea partenerilor noștri de coaliție, cu privire la rezultatele pe care le putem obține prin implementarea politicilor economice, mai sus menționate, și care, reprezintă calea spre #bunăstare și #progres a fiecărui român și implicit a României.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *