Știu că mulți dintre voi sunteți încă în vacanță. Sunt ultimele zile de vară și cu toții încercăm să ne bucurăm de ele

130 0
O nouă sesiune se apropie și profit de această ocazie să vă mulțumesc pentru timpul petrecut împreună până acum, aici, în mediul online. Prezența voastră, comentariile, sugestiile și sfaturile voastre au avut un rol esențial în activitatea mea parlamentară. Fiecare idee, fiecare opinie exprimată a contat enorm, și am ținut cont de ele în deciziile pe care le-am luat.
M-am străduit să reprezint cu demnitate și responsabilitate interesele județului nostru în Parlament. Voturile mele și actele normative susținute au fost întotdeauna ghidate de potențialul județului nostru și de opiniile voastre. În interpelările și întrebările adresate ministerelor, am prioritizat problemele locale și situațiile ridicate în cadrul audiențelor de la cabinetul parlamentar. Pe această pagină am comunicat toate noutățile legislative și agenda de activități.
O nouă sesiune va debuta în scurt timp și îmi doresc ca această pagină să rămână aceeași platformă deschisă, unde ideile, indiferent de unde vin, să fie discutate și, acolo unde este posibil, să fie transformate în realitate. Consider că unul dintre cele mai importante roluri ale unui parlamentar este să construiască punți de comunicare între cetățeni și locul în care se fac legile, iar când inițiativele sunt pertinente, să le transformăm în acte normative.
Vă mulțumesc încă o dată pentru sprijinul vostru și vă invit să rămânem la fel de activi și implicați, pentru că împreună putem face diferența!

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *