Astăzi, în Parlamentul României s-a votat aprobarea unui set de proiecte legislative importante,

86 0
ℹ️ Astăzi, în Parlamentul României s-a votat aprobarea unui set de proiecte legislative importante, printre care se numără și cel privind modificarea plafonului de impozitare pentru pensiile mici. Concret, plafonul de impozitare a fost crescut de la 2.000 de lei la 3.000 de lei. Această schimbare înseamnă că pensiile până la suma de 3.000 de lei vor fi scutite de impozit, măsură ce reprezintă un sprijin substanțial pentru milioane de pensionari cu venituri mici.
ℹ️ În aceeași sesiune, a fost aprobat și proiectul de lege care autorizează achiziționarea unui nou sistem de apărare antiaeriană de tip Patriot. Această achiziție se va face prin folosirea fondurilor externe nerambursabile, o mișcare strategică pentru consolidarea securității naționale, ţinând cont de contextul actual al securității regionale și internaționale.
✅ Prin aceste măsuri, intenţionăm pe plan naţional să oferim o mână de ajutor celor în nevoie, dar și să plasăm România pe un drum ferm spre stabilitate și bunăstare pe termen lung. Pe plan internaţional ne continuăm angajamentul de a prioritiza securitatea națională într-o lume aflată în continuă schimbare.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *