Se schimbă lumea? Noua dreaptă în Europa?

766 0

Steve Bannon, fostul șef de campanie al lui Donald Trump, a câștigat lupta cu guvernul de la Roma și a obținut aprobarea de a înființa o academie politică de dreapta în Italia.

Un tribunal regional italian a decis în favoarea grupului de reflecție Institutul Dignitatis Humanae, sprijinit de Bannon, și anulând o decizie precedentă care bloca funcționarea noii academii, într-o mănăstire veche de 800 de ani, aflată la sud de Roma, anunță Reuters.

Steve Bannon, care este catolic, a participat la elaborarea programului unui curs de „leadership” destinat militanților catolici de dreapta la Academia pentru un Occident Iudeo-Creștin, din orașul Trisulti.

Mai multe citiți în Evenimentul zilei:

https://evz.ro/revolutia-trump-trece-oceanul-italia-este-primul-pilon-al-noii-drepte-in-europa.html

Bannon este un populist convins: el crede în puterea votului popular și denunță puterea ”elitelor”, care nu au în spate un vot direct.

Lipsa miscărilor de dreapta, creștine, a adus Europa în pragul decreștinizării. Uniunea Europeana, care este o construcție creștină, gândită, printre alții, de însuși Napoleon Bonaparte, a ajuns acum fieful ateilor, politicălilor corecți, a disoluției familiei, a imigranților musulmani și a ateilor musulmani, a pedofililor și a cine mai știe cărui curent năucitor.

De acum încolo, cu toată opoziția deep-statului român și în Romania este posibil ca aceste curente creștine de dreapta să înflorească. Și repetăm, creștine, ca să diferențiem această mișcare, de extrema dreaptă.

Și poate o să mai avem încă un Papă demisionar și o să urmeze unul italian?

Mai știi? Urmărim fenomenul.  Curierul de Râmnic

Articole asemănătoare

Un nou parc în municipiu

Postat de - 30 martie, 2022 0
FacebookTwitterMarţi, 29 martie, s-au finalizat lucrările aferente proiectului ”Amenajare Parc Ştirbei Vodă”, finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2014 –…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *