Împreună cu stimații mei concetățeni

82 0
ℹ️ În cursul zilei de duminică, 1 septembrie, am fost, alături de parlamentarii, primarii, membrii BPJ, consilierii locali și județeni liberali la sărbătoarea Zilelor orașelor Băbeni și Bălcești, precum și la aceea a comunei Golești.
ℹ️ Edilii locului au organizat frumoase sărbători tradiționale – parada portului popular, concerte de muzică populară și divertisment, concursuri culinare – și au onorat pe cei mai vârstnici dintre concetăteni. Nu au lipsit nici parcurile de distracție pentru cei mici și mai mari.
ℹ️ Manifestările au avut loc într-o manieră festivă și s-au încheiat cu focuri de artificii. Am fost fericit și onorat să stau de vorbă cu participanții la aceste sărbători, să-mi împărtășească opiniile și doleanțele lor și să-i pot asigura că și în viitor voi acționa cu întreaga energie pentru a le apara interesele.
✅ ️Aceste sărbători ale localităților noastre, care au intrat în tradiție, au devenit deja un prilej important de întărire a solidarității comunităților, de sporire a participării cetățenilor la viața acestora.
👏 Îi felicit pe edili și îi salut călduros pe concetățenii mei din cele trei localități, ca de altfel pe toți locuitorii județului nostru!

Articole asemănătoare

Viitorul națiunii

Postat de - 9 septembrie, 2024 0
FacebookTwitter Astăzi, la începerea școlii, transmit un mesaj de speranță, de optimism, elevilor și exprim recunoștința și respectul meu dascălilor…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *