Drogurile reprezintă o amenințare majoră pentru tinerii noștri și pentru siguranța tuturor cetățenilor.

78 0
 Am inițiat, votat sau am fost cosemnatar pe mai multe legi care combat eficient traficul de droguri. Pentru a proteja viitorul generațiilor noastre.
✅️În cei patru ani de mandat, am depus constant eforturi pentru a consolida siguranța comunității noastre. Am colaborat cu colegii pentru a elabora strategii eficiente și a adopta legi stricte care să combată traficul de droguri, să descurajeze consumul de alcool la volan și să ofere sprijin victimelor.
↗️ Am introdus Registrul traficanților de droguri, un instrument esențial în lupta împotriva acestui flagel. Acest registru național facilitează monitorizarea, supravegherea și identificarea rapidă a persoanelor implicate în traficul de droguri.
↗️Am inițiat înființarea a 8 centre de dezintoxicare și recuperare pentru dependenții de droguri. Aceste instituții specializate vor oferi tratament, consiliere și sprijin pentru recuperarea psiho-comportamentală a persoanelor dependente, contribuind la reintegrarea acestora în societate.
↗️Am propus modificări ale Codului Penal, astfel încât șoferii care conduc sub influența substanțelor interzise, a alcoolului sau fără permis și provoacă accidente rutiere mortale să fie pedepsiți cu închisoarea.
↗️Am înăsprit pedepsele pentru cei care furnizează substanțe interzise minorilor în vederea consumului.
✅️Împreună cu autoritățile, ne angajăm să depunem toate eforturile necesare pentru a preveni și stopa acest fenomen complex și dăunător, protejând astfel tinerii și comunitatea noastră.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *