Conferință de presă la Primăria Râmnicului

863 0

Vineri, 14 februarie 2020, am răspuns invitației primite la redacție și, la ora fixată, ne-am prezentat la Primăria Râmnicului unde, Primarul Mircia Gutau, alături de viceprimarul Eusebiu Vețeleanu, ne-au vorbit despre activitatea primăriei municipiului și, în special, de a primarului. S-a vorbit despre amplasarea noilor locuri de joacă, despre anveloparea blocurilor,  despre începerea construcției noului sediu al Vămii Vâlcea, ocazie cu care TIR-urile nu vor mai avea traseu prin municipiu, despre o anumită grădiniță din Ostroveni care va fi modernizată, cu loc de joacă și cantină, mărindu-i-se, astfel, programul.

Nouă ne-au atras în mod special atenția,  două lucruri: parcarea supraetajată din fața Casei Stiinței din Ostroveni, pe locul unde acum sunt scările clădirii amintite și situația de la CET Govora.

Spre deosebire de Costi Rădulescu, Președintele Consiliului Județean, depășit de situație, Primarul Mircia Gutau s-a mișcat repede și va pune în practică câteva soluții, cea mai rapidă fiind aceea de a construi un cazan propriu al primăriei, care urmează să furnizeze, în primul rând, apa caldă menajeră  locuitorilor.

A vorbit de asemenea de încercarea de a-l impune pe proaspătul debarcat de la ABA Olt, Ștefan Prală la conducerea CET, Ștefan lăsând o bună impresie în mandatul anterior la CET.

Pentru o documenare completă, vizitați, pe youtube, EscuTV-Curierul de Râmnic sau dați un click pe imaginea de mai jos. ( Curierul de Râmnic )

 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *