Comunicat Avocatul Poporului

642 0

Programul de lucru al Biroului teritorial Pitești se modifică pe toată perioada în care își produc efectele prevederile Decretului nr. 195/16.03.2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României și în conformitate cu dispozițiile Avocatului Poporului.

Astfel, în intervalul 17.03.2020-16.04.2020 activitatea de audiențe acordate cetățenilor din județele Argeș și Vâlcea rămân suspendate.

Ne puteți contacta zilnic, de luni până joi, în intervalul orar 9-16 și vineri între orele 9-14 prin următoarele mijloace de comunicare :

  • telefon/fax: +40 248 211 101
  • e-mail: avparges@avp.ro;
  • poștă: Pitești, strada Garoafelor nr. 6, județul Argeș

Suntem la dispoziția tuturor cetățenilor din județele Argeș și Vâlcea sau din străinătate, a celor aflați în izolare sau în carantină pentru a vă oferi informații, îndrumări, pentru a vă soluționa sau lămuri plângerile conform atribuțiilor specifice reglementate prin Legea nr. 35/1997 privind organizarea și funcționarea instituției Avocatul Poporului, republicată, inclusiv în contextul situației excepționale în care ne aflăm cu toți.

Cu solidaritate umană și uniți într-un efort comun de înțelegere vom reuși să depășim această încercare care ne afectează pe toți.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *