Gigi Becali se autopropune Prim-ministru și aduce cu el încă 10 oameni de afaceri

759 0

Gigi Becali (61 de ani) nu este de acord cu faptul că Guvernul condus de Ludovic Orban nu ia rapid măsuri de ordin economic, menite a-i ajuta pe oamenii de afaceri.

Becali, care s-a implicat în lupta pentru eradicarea lui Covid-19, se autopropune la șefia Guvernului alături de alți 10 oameni de afaceri.

Finanțatorul FCSB-ului spune că nu IMM-urile reprezintă o prioritate și le cere celor din Executiv să împrumute 30 – 40 de miliarde de euro de la Uniunea Europeană.

„Ce mai contează fotbalul când vezi 500-600 de oameni afectați de coronavirus? Eu nu vreau să critic Guvernul, dar nu se poate așa ceva! Ce facem? Dormim? Dacă nu știți, dați-va la o parte! Să vină oameni de afaceri care se pricep. Vin eu cu alți 10 oameni pe care îi aleg.

Nu vreau bani. Dați-va la o parte! Nu e nicio rușine dacă nu știți. Vin eu. Lăsăți oameni care se pricep. Altfel, va fi vai de capul nostru…. Vom muri de foame”, a spus Gigi Becali, la Pro X.(sursa Digisport)

”Să nu credeți vreodată că mă bucur de această pandemie, din contră. Dar, trebuie să ne gândim și la viitor, nu doar la prezent.

Dacă vom împrumuta banii despre care v-am spus, bani care să fie injectați imediat în economie, mai ales că ne-au revenit acasă și specialiștii, atunci noi vom demara în trombă după ce se va termina cu acest Covid-19.

Noi nu suntem afectați așa de tare ca alte state, cum ar fi Italia sau Spania. Ele, mai ales Italia, au fost decimate, nu le mai stă oamenilor acum gândul la muncă.

Dar, noi putem profita și ne putem relansa economic. Așa văd eu situația!”, a mai spus Becali.

Titlul aparține Curierului de Râmnic.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *