În ultimele 24 de ore, ISU „General Magheru” al Judeţului Vâlcea a gestionat 25 de misiuni

489 0

BULETIN INFORMATIV

 Membrii echipajelor SMURD din cadrul ISU „General Magheru” au fost solicitaţi să intervină pentru 23 situaţii de urgenţă.

Echipajele au acționat la : 10 traumatisme, un accident pe drumurile publice, și 12 diverse afecțiuni medicale.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență General Magheru al județului Vâlcea au fost solicitați în data de 07.06.2022, ora 19.44, pentru stingerea unui incendiu declanșat în Râmnicu Vâlcea, pe Bulevardul Dem Rădulescu, la subsolul unui bloc recent construit, nedat în folosință. Flăcările s-au declanșat la nivelul subsolului.

La fața locului, au acționat două echipaje de stingere cu apă și spumă, și un echipaj SMURD, pentru acordarea de îngrijiri medicale eventualelor victime. La sosirea pompierilor la locul intervenției, incendiul se manifesta la subsolul blocului unde ardeau materiale plastice și polistiren, ardere în urma căreia au rezultat mari degajări de fum.

Până la stingerea incendiului, au ars: 120 de baxuri de polistiren, și 2 baxuri de țeavă ppr. De asemenea, s-au degradat : 350 mp de tencuiala, instalația electrică aferentă pe casa scării datorită radiației calorice. Din fericire, nu a fost nimeni rănit. După aproximativ 45 de minute, de la sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul a fost lichidat, înainte ca flăcările să producă pagube însemnate.

Cercetările preliminare arată că flăcările s-ar fi declanșat în urma folosirii unei surse de aprindere în interiorul blocului, în zona de depozitare a materialelor, fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor .

Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice

Articole asemănătoare

Angajări la stat

Postat de - 9 iunie, 2021 0
FacebookTwitterUSRPLUS anunta ca presedintele Agentiei Nationale a Functionarilor Publici, Liviu Malureanu, a propus ca toate concursurile pentru ocuparea posturilor de…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *