TOP 10: cele mai mari realizări ale președintelui Trump de 2019!

291 0

Este greu de a alege doar 10 realizări dintr-un astfel de an extraordinar, dar mai jos sunt doar câteva dintre cele mai mari lucruri, pe care președintele Donald J. Trump le-a făcut pentru poporul american în 2019:

1. Trump Boom -ul merge puternic. Rata șomajului a ajuns recent cel mai mic procent în 50 ani. Toți au spus, de la alegerea  președintelui Trump, economia americană a adăugat mai mult de 7.000.000 de locuri de muncă, dintre care peste o jumătate de milion în producție .
2. Bursa păstrează înregistrări de creștere: Dow Jones și S &Amp; P 500 hit s-au încheiat cu record după record.
3. Clasa muncitoare înflorește, ca și comunitățile uitate anterior. Salariile sunt acum în cea mai mare creștere pentru lucrătorii cu venituri mici și pentru afro-americani și hispanici americani .
4. Guvernul responsabil s-a întors. De la preluarea mandatului, președintele Trump a anulat aproape 10 reglementări vechi pentru fiecare reglementare nouă, reușind să aducă contribuabililor americani economii de mai mult de $50.000.000.000. Iar acest process de debirocratizare va continua.
5. Congresul a aprobat USMCA. Președintele Trump realizat o victorie uriașă pentru muncitorii din SUA, agricultori, și producătorii care vor crea 176.000 de locuri de muncă noi.

6. Comerțul cu China , în special, este pe cale de a deveni tot mai echitabil. Ca parte a unui târg istoric "faza 1", Beijing a convenit asupra reformelor structurale în practicile sale comerciale și pentru a face achiziții substanțiale de produse agricole americane.

7. Securizarea frontierei face țara mai sigură. Președintele Trump a reușit noi acorduri cu Mexic și țările din America Centrală în acest an pentru a ajuta la oprirea imigrației ilegale. Datorită acestei acțiuni rapide, arestările la frontieră au scăzut cu mai mult de 70% din mai până în noiembrie.

8. În legatura cu îngrijirea sănătății, președintele Trump se luptă pentru a oferi
pacienților americani cel mai bun sistem de pe pamânt. Președintele se concentreze pe accesibilitate, care a condus la cea mai mare scădere anuală de prețuri la medicamente înregistrată vreodată .
9. Interesele americane in străinătate: după ani de neplată a cotei lor echitabile, aliații NATO vor avea cheltuieli de apărare sporite până la 130,000,000.00, dolari până la sfârșitul anului viitor.
10. Armată americană a doborât teroristul numarul 1 din lume în octombrie.
(Meet Conan, câinele erou care i-a ajutat să o facă!) Trupele americane primesc acum sprijinul pe care îl merită. Președintele Trump a semnat recent actul național de autorizare a apărării pentru anul fiscal 2020, care include cea mai mare mărire de salariu pentru armata noastră într-un deceniu.

(Sursa Casa Albă)

Articole asemănătoare

Studiile în UK și BREXIT-ul

Postat de - 13 februarie, 2020 0
FacebookTwitterAprobarea acordului de BREXIT cu Uniunea Europeană de către parlamentul britanic, își va produce în următoarea perioadă efectele în plan…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *