TOP 10: cele mai mari realizări ale președintelui Trump de 2019!

871 0

Este greu de a alege doar 10 realizări dintr-un astfel de an extraordinar, dar mai jos sunt doar câteva dintre cele mai mari lucruri, pe care președintele Donald J. Trump le-a făcut pentru poporul american în 2019:

1. Trump Boom -ul merge puternic. Rata șomajului a ajuns recent cel mai mic procent în 50 ani. Toți au spus, de la alegerea  președintelui Trump, economia americană a adăugat mai mult de 7.000.000 de locuri de muncă, dintre care peste o jumătate de milion în producție .
2. Bursa păstrează înregistrări de creștere: Dow Jones și S &Amp; P 500 hit s-au încheiat cu record după record.
3. Clasa muncitoare înflorește, ca și comunitățile uitate anterior. Salariile sunt acum în cea mai mare creștere pentru lucrătorii cu venituri mici și pentru afro-americani și hispanici americani .
4. Guvernul responsabil s-a întors. De la preluarea mandatului, președintele Trump a anulat aproape 10 reglementări vechi pentru fiecare reglementare nouă, reușind să aducă contribuabililor americani economii de mai mult de $50.000.000.000. Iar acest process de debirocratizare va continua.
5. Congresul a aprobat USMCA. Președintele Trump realizat o victorie uriașă pentru muncitorii din SUA, agricultori, și producătorii care vor crea 176.000 de locuri de muncă noi.

6. Comerțul cu China , în special, este pe cale de a deveni tot mai echitabil. Ca parte a unui târg istoric "faza 1", Beijing a convenit asupra reformelor structurale în practicile sale comerciale și pentru a face achiziții substanțiale de produse agricole americane.

7. Securizarea frontierei face țara mai sigură. Președintele Trump a reușit noi acorduri cu Mexic și țările din America Centrală în acest an pentru a ajuta la oprirea imigrației ilegale. Datorită acestei acțiuni rapide, arestările la frontieră au scăzut cu mai mult de 70% din mai până în noiembrie.

8. În legatura cu îngrijirea sănătății, președintele Trump se luptă pentru a oferi
pacienților americani cel mai bun sistem de pe pamânt. Președintele se concentreze pe accesibilitate, care a condus la cea mai mare scădere anuală de prețuri la medicamente înregistrată vreodată .
9. Interesele americane in străinătate: după ani de neplată a cotei lor echitabile, aliații NATO vor avea cheltuieli de apărare sporite până la 130,000,000.00, dolari până la sfârșitul anului viitor.
10. Armată americană a doborât teroristul numarul 1 din lume în octombrie.
(Meet Conan, câinele erou care i-a ajutat să o facă!) Trupele americane primesc acum sprijinul pe care îl merită. Președintele Trump a semnat recent actul național de autorizare a apărării pentru anul fiscal 2020, care include cea mai mare mărire de salariu pentru armata noastră într-un deceniu.

(Sursa Casa Albă)

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *