Conferință de presă la Teatrul Anton Pann din Râmnicu Vâlcea

956 0

Dați click pe imagine pentru a viziona videoclipul

Anul 2020 marchează 30 de ani de la înființarea Teatrului Anton Pann.
Am participat la prima conferință de presă pe anul 2020. Cu prilejul acesteia am fost informați de către conducerea teatrului, împreună cu o echipă formată din actori și regizorul Vlad Massaci, despre ceea ce se pregătește pentru acest an.
De remarcat a fost primirea călduroasă cu care am fost așteptați, dialogul deschis între jurnaliști și reprezentanții teatrului.
Conducerea teatrului, reprezentată prin actorul Octavian Costin a specificat faptul că pentru viitorul apropiat se dorește și mai mult, prin noua prezentare și înfațișare a teatrului. Și echipa de tineri actori valoroși, să atraga cat mai mulți spectatori în acest an, tineri, în special.
Primul spectacol prezentat de catre directorul teatrului și de regizorul Vlad Massaci va avea loc pe data de 12 ianuarie, cu piesa “ În cealalta camera”.
Cu aceasta ocazie au fost prezentați regizorul Vlad Massaci și echipa de actori ai teatrului care fac parte din distribuția piesei. Aceștia au făcut o scurtă prezentare a activitații lor trecute și viitoare, sperând într-o buna colaborare cu Teatrul Anton Pann. Actorii care fac parte din distribuție sunt: Denisse Moise, Alexandru Beterenghe, Ana Maria Calabrais, Vladimir Purdel, Iulia Verdeș, Reka Szasz, Kostas Mincu. Ei au avut colaborări însemnate și cu alte teatre și chiar în domeniul cinematografiei.
Spectacolul se prezintă ca un spectacol despre femei, dar nu este o piesa feminista.
Piesa este prezentată ca o poveste într-o epocă în care nefericirea femeii era diagnosticată ca “isterie”. Iar tratamentul se datora “zorilor electricitătii”.
Avem speranța că vom asista și în viitorul apropiat și la alte spectacole ale teatrului Anton Pann la fel de incitante.  (Corina Enache)

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *