USA are în vedere managementul clădirilor bazat pe cloud

844 0

Departamentul de Stat US are în vedere managementul clădirilor bazat pe cloud

În US, Departamentul de Stat pare să se orienteze către cloud pentru a-și gestiona mai bine clădirile și proprietățile. La jumătatea lunii decembrie, direcția de gestionare a informațiilor OBO (Bureau of Overseas Building Operations Agency) a agenției a emis un aviz de cercetare pentru serviciu de colaborare pe proiecte comerciale off-the-raft bazate pe cloud. Aceste sisteme sunt folosite de orice manager sau firma administrare bloc sau clădire pentru a supraveghea proiectarea, construcția, achiziția, întreținerea, utilizarea și vânzarea unui imobil.

 

Declarațiile făcute de OBO

OBO a declarat că are în vedere o soluție unică, sau o suită de soluții, pentru a sprijini gestionarea proiectelor și cerințelor de colaborare pentru peste 2.000 de utilizatori. Aici sunt incluși personalul și contractorii de sprijin din regiunea Washington DC pentru cele 30.000 de proprietăți din întreagă lume.

Agenția a spus că este interesată de o soluție software care să fie autorizată că serviciu de Programul Federal de gestionare a riscurilor, atât pentru intervențiile care au impact supra mediului, cât și pentru cele foarte dificile.  

De asemenea, se ia în considerare integrarea interfetelor programelor de aplicație cu baza de date a platformei. Accesul de pe dispozitivele mobile este și el o prioritate maximă, la fel și posibilitatea de a afișa documente și desene fără utilizarea unui soft suplimentar.  

 

ProjNet – soluția de partajare curentă

În prezent, biroul folosește ProjNet, o soluție federală de servicii de partajare care a fost introdusă de corpul de ingineri ai armatei și Institutul Național de Științe ale Construcțiilor. Site-ul PorjNet a declarat că platforma a fost lansată în 1998 în colaborare cu Departamentul de Stat US, ea fiind utilizată pentru procesele de revizuire a proiectelor construcției ambasadei.

Site-ul a numit ProjNet coloana vertebrală a procesului de inginerie și proiectare a Departamentului de Stat US și a spus că pune bazele proceselor sale integrale de revizuire a proiectării. ProjNet este administrat de către Washington DC și are peste 45.000 de utilizatori. Se pare că mai mult de un sfert din toate agențiile federale care au proiecte de construcții îl folosesc pentru a urmări și gestiona problemele de proiectare a clădirilor.

 

Problema migrării către cloud

Se pare că Oficiul de Management și Buget a început deja să treacă la stategia Cloud Smart, ea fiind utilizată de agențiile care se ocupă de achiziții. Astfel, aplicațiile și platformele bazate pe cloud sunt mai sigure și mai ușor de accesat.

Cu toate că, în prezent, este înțeles mult mai bine planul de migrare totală către cloud, agențiile se confruntă cu o barieră critică – identificarea datelor pe care le dețîn. Atunci când agențiile operează pe o infrastructură veche, datele sunt puține, ceea ce înseamnă că angajații nu pot identifica de unde provin informațiile. Acest lcuru este problematic, deoarece în lipsa acestei vizibiliati, agențiile nu pot lua decizii în cunoștință de cauza cu privire la ce date ar trebui să mute în clouds și care nu.

Iar această este doar o bucată din puzzle-ul pentru orientarea către cloud.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *