Brandul de apă minerală BUCOVINA, alături de FRF și Echipa Națională

705 0

Federația Română de Fotbal și Maspex România au extins parteneriatul prin care Cupa Tymbark Junior a devenit cea mai importantă competiție de fotbal dedicată elevilor, astfel că brandul BUCOVINA se alătură familiei fotbalului românesc.

Prin acest nou parteneriat strategic, BUCOVINA devine apa oficială a Echipei Naționale de Fotbal a României. Compania producătoare Maspex România va furniza apă îmbuteliată și băuturi răcoritoare necarbogazoase la acțiunile și evenimentele FRF.

Parteneriatul se va întinde pe o durată de doi ani, până la finalul lui 2021.

„Ne bucurăm să extindem acest parteneriat cu Maspex România prin care am reușit să dăm naștere unei competiții unice, Cupa Tymbark Junior. În această ediție, a patra, au luat startul aproape 145.000 de elevi din întreaga țară! Împreună cu partenerul nostru construim viitorul fotbalului românesc, a venit momentul ca acesta să se alăture și vârfului piramidei și să fie alături de Echipa Națională în viitoarele provocări. Încă o dată am demonstrat că Federația Română de Fotbal este un partener de încredere pentru mediul de business și, astfel, reușim să continuăm cu succes strategie comercială care a devenit deja un model în asigurarea suportului optim pentru performanța sportivă”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

“Colaborarea dintre Maspex România și Federația Română de Fotbal este una care ne încântă și care ne onorează. Au trecut deja 4 ani de când ne-am unit forțele pentru susținerea fotbalului românesc, iar parteneriatul nostru este unul de succes. Am început cu organizarea celei mai mari competiții de fotbal pentru elevi – Cupa Tymbark Junior – și continuăm susținând fotbalul de performanță. Brandul BUCOVINA, parte a portofoliului Maspex, este de acum apa oficială a echipei naționale. Acesta este modul nostru de a încuraja practicarea sportului ca stil de viață sănătos și de a susține activitatea echipei naționale și a Federației. Mult succes tricolori! Vă suntem alături!”, a spus Grzegorz Grabowski, directorul general Maspex Romania.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *