Katatonia oferă spre ascultare piesa „Lacquer” de pe viitorul album discografic

701 0

După The Fall Of Hearts lansat de KATATONIA în 2016, iată că suedezii revin cu un nou material discografic, al 11-lea din cariera trupei. Acesta, intitulat „City Burials”,  este programat să fie lansat pe 24 aprilie 2020 prin intermediul Peaceville Records și poate fi comandat (CD, vinil și digital, deluxe Mediabook CD și LP – standard sau colorat) în avans de aici.
Pentru promovarea acestui nou material, trupa a lansat piesa „Lacquer”, ce poate fi ascultată la acest link.

KATATONIA va promova acest nou material și în cadrul festivalului Maximum Rock (13-14 iunie 2020), eveniment ce se va desfășura la Arenele Romane din București, la care vor mai participa și alte formații, printre care amintim Devin Townsend și Therion.

Stați aproape, în scurt timp anunțăm noi formații participante în cadrul acestui festival.

Niklas Sandin (bass) a dorit să transmită un mesaj din partea formației Katatonia, pentru toți fanii muzicii metal. Mesajul disponibil AICI.

Reamintim categoriile de abonamente disponibile pe AmBilet.ro

Cei care doresc bilete cartonate (pentru colecție), pot preschimba la acces biletele online în bilete cartonate, sau pot achiziționa aceste bilete direct de la sediul Maximum Rock din București – și primesc automat/gratuit o revistă Maximum Rock.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *