Oamenii se fac dor, Mădălina Pavăl (live act)

1080 0

Mădălina Pavăl : Lansare de album și concert
Vineri 21 februarie 2020, 19:30
Unde: St. Cyprian’s Clarence Gate, Glentworth Street, London NW1 6AX (cea mai apropiată stație de metrou: Baker Street)

Institutul Cultural Român din Londra vă invită la o întâlnire cu Mădălina Pavăl, binecunoscută interpretă a genului fusion folk al cărei stil distinctiv combină melodii românești tradiționale cu elemente moderne. Mădălina va interpreta melodii din noul ei album „Oamenii se fac dor” împreună cu Raluca Antonovici (pian), Gabriel Matei (percuție) și Raluca Stratulat (vioară).
Albumul reprezintă un amestec plin de melancolie de vechi și nou, exprimând sentimente profunde de dor și nostalgie pentru „acasă“, familie și prieteni, prin readaptarea unor cunoscute cântece populare romanești – doine și inspirându-se din compozițiile lui Enescu, Bartok, Dimitrie Cantemir și Anton Pann. În același timp, artista explorează curajos teme legate de „identitate“ și inventează expresii noi într-un dialog animat cu limba română.

Cântăreața de 25 de ani din Suceava a avut dintotdeauna o pasiune pentru muzică, începând să cânte de la 10 ani. În liceu a început să colaboreze cu influenta formație Subcarpați, grup care combină muzica populară românească cu genuri precum hip-hop și muzică electronică, creând ceea ce a devenit cunoscut ca folclor underground.

Mădălina Pavăl și-a lansat albumul „Oamenii se fac dor” în noiembrie 2019.

Evenimentul este organizat de ICR Londra cu sustinerea ROstalgy

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *