”Tricolorii” se antrenează pe Playstation să învingă campioana mondială!

712 0

Meciul anului la baschet se joacă pe 20 februarie, la Cluj-Napoca, unde naționala României va fi față în față cu nimeni alta decat campiona mondială, Spania! Până la înfruntarea cu ibericii, românii își studiază adversarii pe Playstation.

Radu Paliciuc și Lucas Tohatan așteaptă cu nerăbdare Campionatul European FIBA EuroBasket 2021. Primul meci pentru calificare va fi la Cluj, unde România  va întâlni pe Spania, campioana mondială. Baschetbaliștii recunosc că au  o misiune extrem de grea, dar nu imposibilă în fața ibericilor.

  „Este o șansă pe care trebuie să o jucăm și să dăm tot ce e mai bun din noi” – Lucas Tohatan, component al naționalei de baschet a României.

  „Nu avem nimic de pierdut , dacă facem un meci bun toată lumea e mulțumită. Am mai jucat împotriva Spaniei la Cluj la Eurobaschet, e un sentiment de nedescris și îți dă energie mult mai multă când joci cu o asemenea echipă” – Radu Paliciuc, component al naționalei de baschet a României.

Mai sunt cîteva zile pânâ la meci, iar cei doi baschetbaliști se delectează cu dueluri din NBA pe Playstation! Cu echipele la care joacă adversarii lor.

 “Tu poți să furi din mișcări aici la NBA. Se pare că e un pic mai ușor aici” – Radu Paliciuc, component al naționalei de baschet a României.

 “Ar fi frumos să fie așa și în realitate” – Lucas Tohatan, component al naționalei de baschet a României.

Calificarea nu e imposibilă!

Băieții din națională cred în calificarea României la Campionatul European din 2021. Din grupa noastră mai fac parte, pe lângă naționala iberică, Israel și Polonia, iar primele trei echipe vor merge mai departe.

„Ne-am luptat să ajungem aici, de aici în continuare mai e doar un pas. Trebuie să avem încredere și să dăm totul, altfel nu cred că am mai avea de ce să jucăm aceste meciuri” – Radu Paliciuc, component al naționalei de baschet a României.

 „Important să ne jucăm șansa și să dăm tot ce e mai bun dacă tot am ajuns până aici de ce să nu încercăm să ajungem și mai departe” – Lucas Tohatan, component al naționalei de baschet a României.

 

Programul naționalei este următorul:

20.02.2020 România – Spania

23.02.2020 Israel – România

27.11.2020 România – Polonia

30.11.2020 Spania – România

18.02.2021 România – Israel

21.02.2021 Polonia – România.

 S-au pus în vânzare biletele pentru meciul anului!

Partida naționalei în fața campioanei mondiale, Spania, se va disputa la 20 februarie 2020 la Cluj-Napoca, la BT Arena și va fi prima pentru “Vulturi” în campania de calificare la Campionatul European FIBA EuroBasket 2021.

Spania revine după doi ani și jumătate în BT Arena, acum din postura de campioană mondială. În septembrie 2017, ibericii învingeau naționala României într-un meci contând pentru Grupa C a turneului final FIBA EuroBasket.

Biletele pentru cel mai așteptat duel din sportul românesc s-au pus deja în vânzare în rețeaua bilete.ro și costă între 10-25 de lei.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *