Acţiuni de prevenire şi combatere a braconajului piscicol şi a comerţului ilegal de peşte

161 0

La sfârşitul saptămânii trecute, jandarmii vâlceni au desfăşurat o serie de acţiuni de prevenire şi combatere a broconajului piscicol şi a comerţului ilegal de peşte pe barajele râului Olt din localităţile Băbeni, Govora şi Râmnicu Vâlcea.

În urma acestor activităţi au fost aplicate un număr de 15 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 7000 lei pentru pescuit ilegal la O.U.G. 23/2008 şi 2 permise de pescuit suspendate.

De asemenea , au fost constatate 2 infracţiuni pentru comercializarea peştelui în mod ilegal, specia caras, în Târgul săptămânal din localitatea Marcea. La faţa locului au fost solicitaţi pentru sprijin lucrători din cadrul A.N.P.A., iar actele de sesizare întocmite au fost predate organelor în drept pentru continuarea cercetărilor.

Ţinem să precizăm că la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea, astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare.

Articole asemănătoare

Informare Canelarie Prefect

Postat de - 7 octombrie, 2020 0
FacebookTwitterMINISTERUL AFACERILOR   INTERNE INSTITUȚIA  PREFECTULUI – JUDEȚUL VÂLCEA CANCELARIE PREFECT INFORMARE DE PRESĂ   Membrii Comitetului Județean pentru Situații de…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *