Situaţia centralizată a lucrărilor derulate de APAVIL SA în municipiul Rm. Vâlcea în perioada  31 octombrie – 06 noiembrie 2020

499 0

APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 31 octombrie – 06 noiembrie 2020 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, avariile la conductele de apă potabilă pe străzile Carpați, Buda și Ostroveni.

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe străzile Alunului, Carpați și Copăcelu.

POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bd. Dem Rădulescu, Morilor, Goranu, Bogdan Amaru și Pasaj Dacia.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:

  • s-a asigurat asistență tehnică pe străzile Iustinian Marina, Republicii și Antim Ivireanu;
  • s-au efectuat lucrări de execuție rețea canalizare nouă pe strada Dacia;
  • s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat;
  • s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;
  • au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.

REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: strada Kalamata nr. 113, strada Aleea Panseluțelor – blocul C32, strada Cerna – blocul 25, strada Aleea Mioriței – blocul P4, strada Regina Maria – blocul C6, strada Aleea Galdiolelor – blocul C25, strada Ferdinand – blocul O8, strada Dacia, strada Eleodor Constantinescu, strada Radu de la Afumați, strada Henri Coandă, strada 1 Mai, strada Luceafărului – blocul A19, strada Grigore Procopiu – blocul 63, strada Mihai Eminescu – blocul C10, strada Carpați, strada Râureni nr. 129, strada ostroveni – blocul 101 și bulevardul Tineretului – blocurile A9 și A58.

33 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 33 de apometre, dintre care 7 verificate și înlocuite și 26 montaje apometre noi. De asemenea, au fost realizate 4 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite 11 avize de amplasament și 7 avize tehnice.

7 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 7 de apometre, dintre care 2 verificate și înlocuite și 5 montaje apometre noi. De asemenea, au fost realizate 6 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite 20 avize de amplasament și 4 avize tehnice. 

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS-MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL SA

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *