7 dintre cele mai impresionante și utile gadget-uri din 2020

888 0

La începutul lunii ianuarie, la Las Vegas s-a desfășurat o expoziție impresionantă de electronice pentru consumatori, denumită CES, unde companiile mari și mici au dezvăluit toate noutățile la care au lucrat în ultima perioada. O mare parte dintre acestea nu sunt gata pentru a fi vândute consumatorilor reali, deoarece sunt prea extravagante, futuriste sau au un concept depășit.

Cele 7 dispozitive de mai jos cu care s-au mândrit marile mărci la CES nu sunt greu de folosit și sunt destul de utile pentru oricine.

Mercedes-Benz VISION AVTR

Pentru a crea acest model de mașînă AVTR, Mercedes-Benz a făcut echipa cu James Cameron, regizorul filmului Avatar și cu întreagă să echipa, de unde și denumirea acestei mașini.

Tehnologia avansată AVTR pe care cei de la Mercedes-Benz au prezentat-o ​​la CES presupune conducerea autonomă (nu există volan) și de o baterie electrică eficientă. Spatele mașinii este acoperit cu mini panouri solare iar modelul în sine te face să te duci cu gândul la cum vor arată mașinile în viitor.

Televiziune Samsung Sero

CES este întotdeauna un eveniment unde au loc și prezentări de televizoare, anul acesta adus în prim plan noul Sero TV creat de Samsung. Caracteristică să definitorie depășește LED-ul și 4K: un televizor care trece de la planul orizontal la planul vertical, ideal să îl pui în orice spațiu mai îngust sau generos. The Sero înseamnă „vertical” în coreeană. Acest televizor QLED e disponibil deja în Coreea de Sud și va ajunge și la nivel mondal din acest an.

LG Signature OLED TV R

LG a debutat cu un televizor inteligent OLED 4K HDR la CES în acest an, iar anul acesta a confirmat că va ieși la vânzare în SUA cândva în acest an. Se pare că prețul acestui televizor va fi de 60.000 de dolari având dimensiunea de doar 65 de inch. Totodată este un televizor care se deplasează pe niște roți.

Alienware Concept OZN

Acesta este un joc pentru PC care conține un ecran de 8 inch și un suport pentru a susține monitorul. Dar cel mai semnificativ este că Alienware își compară puterea cu cea a unui dispozitiv de jocuri pentru PC. Din păcate, însă, este doar un concept fără planuri concrete pentru producție sau lansare.

Lenovo ThinkPad X1 Fold

Lenovo a scos un laptop pliabil care se numește ThinkPad X1 Fold. Acesta este dotat cu un mini atașament pentru tastatură, care se pliază în aparat. Ecranul OLED este de 13,3 inch iar laptopul cântărește 2,2 kilograme. Lenovo intenționează să-l scoată la mijlocul anului 2020, cu un preț începând de la 2.499 USD.

Weber Connect Smart Grilling Hub

Weber a inventat un dispozitiv de 130 USD care se atașează la grătarul și se sincronizează cu smartphone-ul astfel încât să poți monitoriza mai bine temperatura și performanță cărnii și a legumelor. Această înseamnă notificări și informații printr-o aplicație Weber. Nu trebuie decât să îți iei tunică de bucătar și să te apuci de gătit că un adevărat profesionist cu ajutorul acestui dispozitiv.

Hydraloop

Acest dispozitiv este mare precum un frigider și are rolul de a curată aproximativ 85% din apă din casă, în timp ce aplicația te va ține la curent cu procesul de reciclare și consumul total de apă. Este util pentru dușuri sau pentru pisicina iar prețul începe de la 4000 USD. Costul este unul semnificativ, însă în timp facturile vor fi mai mici.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *