200 de ani de la nașterea marelui om politic Ion C. Brătianu

391 0

Omagiem, astăzi, 200 de ani de la nașterea marelui om politic Ion C. Brătianu, creator al României moderne și fondator al Partidului Național Liberal.

Personalitate marcantă a României, Ion C. Brătianu a fost implicat în cele mai importante momente politice ale secolului XIX, legându-și numele de evenimente istorice cruciale pentru evoluția țării noastre: câştigarea independenţei de stat și construirea statului român modern.

Pentru noi, liberalii, numele lui Ion C. Brătianu este sinonim cu Partidul Național Liberal, marele om politic oferindu-ne tuturor un adevărat exemplu de guvernare de succes.

Modernizarea României a fost țelul politic al lui Ion C. Brătianu, transmis nouă, liberalilor de acum.  Suntem obligați să ducem mai departe moștenirea fondatorului Partidului Național Liberal, cu demnitate, patriotism și onestitate.

Partidul Național Liberal reprezintă în fața tuturor românilor convingerile lui Ion C. Brătianu și vă asigurăm că vom duce mai departe principiile liberalismului autentic, pe care le vom apăra cu orice preț, pentru a contribui la dezvoltarea unei Românii modern

Mesajul îi aparține lui Ludovic Orban și a fost preluat și de senatoarea liberală Claudia Mihaela Banu.

C.R

Articole asemănătoare

Orașul vaccinează satul

Postat de - 19 august, 2021 0
FacebookTwitterInstituția Prefectului – Județul Vâlcea ne informează că, în cadrul campaniei naționale de vaccinare ” Orașul vaccinează satul”, echipele mobile…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *