Spaniolii au ajuns la Cluj

1382 0

Se apropie ziua meciurilor România-Spania! La Cluj au sosit atât baschetbaliștii naționalei iberice, pentru meciul din calificările EuroBasket 2021, cât și fotbaliștii de la FC Sevilla, pentru partida din Europa League. Cele două formații sunt cazate la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Cluj.

Naționala de baschet a Spaniei a sosit la Cluj pentru meciul cu România, primul din grupa de calificare la EuroBasket 2021. Campioana mondială en-titre este cazată la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Cluj, același care îi găzduiește și pe fotbaliștii de la FC Sevilla. Cele două echipe vor avea parte de cele mai bune condiții, de la camerele elegante și spațioase, până la jacuzzi și restaurante separate. Spaniolii se vor bucura și de preparate culinare pregătite de bucătarul propriu, cel care va avea grijă de dieta sportivilor pe perioada șederii la Cluj.

Meciul de baschet România – Spania se va disputa astăzi, de la ora 18, la BT Arena, în vreme ce partida FC Sevilla – CFR Cluj va avea loc de la ora 20, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”.

Articole asemănătoare

Pe urmele tatălui

Postat de - 16 noiembrie, 2020 0
FacebookTwitterMarian Drăgulescu are un băiat de 14 ani care face gimnastică, iar cei doi au concurat în weekend în aceeași…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *