Un articol eveniment, scris de George Roncea. De luat aminte…

828 0

”Arahat e pe cale să devină șeful suprem al României, pohta ce-a pohtit…

.Se pregătește instituirea stării de alertă și militarizarea instituțiilor – cu toate consecințele subsecvente, de la rechiziționare la limitarea circulației și oprirea alimentării cu combustibil a mașinilor populației, evacuarea instituţiilor publice, agenţilor economici, categoriilor sau grupurilor de populaţie și multe alte măsuri prevăzute în ordonața din 2004, cu actualizările ulterioare”.

Conform ORDONANTEI DE URGENTA nr. 21 din 15 aprilie 2004 privind Sistemul National de Management al Situatiilor de Urgenta emis de GUVERNUL Romaniei și publicată în MONITORUL OFICIAL nr. 361 din 26 aprilie 2004, art 2, lit. f ), starea de alertă – se declară potrivit prezentei ordonanțe de urgență și se referă la punerea de îndată în aplicare a planurilor de acțiuni și măsuri de prevenire, avertizare a populației, limitare și înlăturare a consecințelor situației de urgență;

Comitetul Național pentru Situații de Urgență, denumit în continuare Comitet Național, se constituie și funcționează sub conducerea nemijlocită a ministrului administrației și internelor și sub coordonarea primului-ministru.

art 20

Comitetul Național are următoarele atribuții principale:

lit. c )

declară, cu acordul primului-ministru, starea de alertă la nivel național sau la nivelul mai multor județe, coordonează gestionarea situațiilor de urgență și declară încetarea stării de alertă;

”Atribuțiile Ayatolahului Arahat, Șeful Suprem”

.

Conform Ordonanței de urgență nr. 1/2014 privind unele măsuri în domeniul managementului situațiilor de urgență, precum și pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 21/2004 privind Sistemul Național de Management al Situațiilor de Urgență, publicată în M.Of. al României, în vigoare de la 19 februarie 2014

Secretarul de stat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, coordonează:

  1. a) Inspectoratul General pentru Situații de Urgență;
  2. b) Inspectoratul General de Aviație, numai pentru operațiuni de gestionare a situațiilor de urgență.

(4) Departamentul coordonează operațional serviciile de ambulanță județene, respectiv al municipiului București, UPU/CPU, precum și serviciile publice Salvamont.

(5) Pentru exercitarea atribuțiilor, Departamentul folosește personal specializat, încadrat în condițiile legii, inclusiv prin detașare din cadrul Ministerului Sănătății, precum și din alte instituții publice, după caz. În acest sens, în cadrul Ministerului Afacerilor Interne se înființează o structură specializată pentru monitorizarea, controlul operațional și inspecția activității serviciilor de ambulanță și UPU/CPU.

Art. 30.

(2) Personalul Inspectoratului General, centrelor operaționale și al centrelor operative este învestit cu exercițiul autorității publice, pe timpul și în legătură cu îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, în limitele competențelor stabilite prin lege.

”S-a înțeles cum devine treaba de acum?

Zici ceva de Arahat , dai în fabrici și uzine, se consideră atentat la autoritatea publică.

Înca nu s-a instituit starea de alertă, dar asta a propus Ayatolahu. vă tin la curent.

Pană, una alta, uitați-vă cu atentie pe textul complet al Ordonanței, cu modificarile ulterioare, ca să pricepeți ce uriașe puteri va avea mâncătorul căcărezelor de capră din Nablus, crescut din excrementele liliecilor israelieni, pseudo doctor, dublu repetent, pesedist ordinar, corupt și abject Sefu Suprem la toată nația asta de imbecili..”

Nota redactiei:  titlul acestui articol apartine redactiei Curierul de Ramnic..

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *