Apple face echipă cu Casa Albă în aplicația COVID-19!

688 0

Informațiile medicale de încredere sunt cruciale pentru americani în lupta lor împotriva coronavirusului. Acum, le va fi mai ușor ca niciodată să găsească leac.

AppleInc, împreună cu Casa Albă, CDC, și FEMA, a lansat un instrument de screening COVID-19. Aplicația ghidează utilizatorii prin întrebări despre simptome și expunere, folosind recomandările CDC pentru a ajuta la determinarea pașilor pe care oamenii ar trebui să-i urmeze ca să caute testare.

CDC se va actualiza în mod regulat  pentru a asigura că criteriile de screening ale aplicației ajung în timp util. În plus, CDC va face recomandările de bază și algoritmi „open source”, care să permită celor din sectorul privat să a construiască instrumente inovatoare folosindu-le.

Companii americane precum Apple au intervenit pentru a răspunde apelului președintelui Trump de a avea o alianță public-privat împotriva acestui virus. Unele mari afaceri au răspuns în mai multe moduri. La începutul acestei săptămâni, CEO-ul Apple, Tim Cook, a anunțat că compania sa intenționează să doneze 10 milioane de măști pentru a ajuta comunitatea noastră medicală.

Când toată America se unește, nici un inamic nu are nici o șansă , inclusiv aceasta invizibilă.(White House)

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *