Situaţia centralizată a lucrărilor derulate De  APAVIL SA în municipiul Rm. Vâlcea în perioada  30 martie – 03 aprilie2020

595 0

APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 30 martie – 03 aprilie 2020 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

 

AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, pierderile de apă potabilă pe strada Eugen Ciorăscu, Râureni și 1 Mai.

 

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe străzile Dem Teodorescu, Marin Sorescu, 1 Mai, Ostroveni și Aranghel.

 

POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bd. Dem Rădulescu, Goranu, Bogdan Amaru și Pasaj Dacia.

 

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:

  • s-au finalizat lucrările de extindere rețea apă potabilă cu țeavă PEHD PN 10 Dn 63 pe strada Dem Teodorescu;
  • s-au început lucrările pentru înlocuirea branșamentelor de apă pe strada Ferdinand – Direcția de Asistență Socială Rm. Vâlcea;
  • s-au igienizat perimetrele de la Stațiile de pompare Prunului și Viilor;
  • s-au verificat și curățat căminele de canalizare pe străzile Calea lui Traian, Ostroveni și 1 Mai;
  • s-a verificat rețeaua de canalizare menajeră pe străzile Tudor Vladimirescu și Maior V. Popescu;
  • s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat;
  • s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;
  • au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.

 

REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: strada Săliștea Nouă, strada Colonie Nuci – baraca 28, strada Marin Sorescu – blocul A37/II, strada Aleea Gladiolelor – blocul C20, strada Aleea Panseluțelor – blocurile C23 și C32, strada I. C. Brătianu – blocul C18, strada Lucian Blaga – blocul A50 și strada Republicii – blocul R27.

 

51 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 51 de apometre. De asemenea, au fost realizate 7 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite 2 avize de amplasament și 2 avize tehnice.

 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *