Curierul de Râmnic nu minte!

378 0

Nu o dată, redacția noastră v-a anunțat, stând cu ochii pe presa de peste ocean și pe cea din Franța. , despre tratamentul recomandat de cei de acolo.

Și iată că România se trezește!

”Hidroxiclorochină este un medicament de primă necesitate folosit pentru tratarea pacienților infectați cu virusul SARS-CoV-2. Donația consitentă venită din partea companiei Sanofi România este o gură de oxigen care ajută sistemul medical românesc să trateze 45.000 de pacienți infectați. Le mulțumesc public, iar gestul lor ne dă încredere că prin solidaritate și uniți putem câștiga lupta cu acest dușman invizibil, cum este noul coronavirus. Medicamentele donate, sunt deja în depozitul de la Unifarm și vor ajunge imediat la spitale de mai sus. Deja la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava și la Spitalul Județean Arad, acolo unde stocurile de Hidroxiclorochină erau pe roșu, primele doze din această donație au și ajuns” – afirmă ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Donald Trump o spune de aproape o lună că acesta este tratamentul iar un mare medic francez tot cam de atunci.

Tratamentul de mai sus este folosit de trupele speciale, inclusiv ale României, în teatrele de operațiuni militare.

Și este foarte ieftin.

Răsfoiți Curierul de Râmnic și veți vedea că v-am adus la cunoștință aceste lucruri.

Curierul de Râmnic

Articole asemănătoare

Ghimbirul și „focul digestiv”

Postat de - 24 februarie, 2021 0
FacebookTwitterÎn antichitate, condimentele rădăcinoase valorau cât greutatea lor în aur. Mici cantități erau adăugate în mâncare, pentru a îmbunătăți funcționarea…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *