Un murmur, de Radu Mutu

328 0

ONG-urile din România au strâns din donații și sponsorizări aproximativ 20 de milioane de euro pentru a sprijini spitalele cu echipamente de protecție și aparatură în criza coronavirusului, a anunțat miercuri Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății.

Anunțul a fost făcut de un fost ministru al sănătății!

Acoperirea unei mari hoții.

Acești 20 de milioane de euro demonstrează, înca o dată, dacă mai era nevoie, cât de mult s-a furat din sistemul sanitar. Un sistem sanitar absolut căpușat, corupt și total nepregătit să facă față unei pandemii și vorbim aici de una care a făcut mai puțini morți decât gripa normală.

Să înteleg că noi, toți contribuabilii, am plătit degeaba la bugetul de stat? Că banii strânși au fost prost folosiți? Că celui mai ”investit” spital i s-a retras medalia! Că smecherul cu aviara a dat chix și cu covidul? Sau, nu! Și, să întelegem, că dacă nici banii ONG-urilor nu ajung, trebuie cumva să rărim bătrânii?

Articole asemănătoare

DIVITES BONITATEM

Postat de - 4 martie, 2020 0
FacebookTwitterIpocrizia oamenilor care se cred speciali şi au avantaje speciale, într-o lume cu memoria din mămăligă pelagroasă. E super groasă,…

Poporul Obedient

Postat de - 23 octombrie, 2020 0
FacebookTwitterQUI SUNT OBEDIENTES – Poporul e prostit de non-umani, aşa zise fiinţe speciale din motive pur pecuniare, care au auzul…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *