În SUA a fost autorizată, în procedură de urgenţă, utilizarea medicamentului antiviral Remdesivir pentru tratarea pacienţilor care suferă de coronavirus

614 0

La noi se așteaptă. Ce?

Remdesivir, produs de compania farmaceutică Gilead Sciences, s-a dovedit a fi eficient în facilitarea recuperării pacienţilor care au coronavirus.

Comisarul FDA, Stephen Hahn, a declarat că medicamentul a primit autorizaţie de utilizare în regim de urgenţă pentru pacienţii spitalizaţi.

Testele clinice relevă că medicamentul Remdesivir accelerează recuperarea în cazul pacienţilor care au forme avansate de Covid-19, rezultatul fiind considerat de Administraţia Donald Trump drept un progres „semnificativ”.

La noi, se vorbeste despre el, se va fabrica dar nu știm dacă a intrat in protocolul medical anticoronavirus.

Nu este politically corect? Pentru că în Franța substanța care stă la baza acestui medicament a fost interzisă exact înainte de începerea pandemiei. Iar medicul francez care foloseste medicamentele încă de acum două luni are mortalitate , în clinica sa, țineți-vă bine, sub 0,4%. Și, cu toate că guvernul francez, si președintele au ordonat să nu se folosească, armata franceză și l-a procurat și îl distribuie militarilor săi. Pentru că Legiunea Străină l-a folosit și cu alte ocazii.

La noi deciziile se iau ”ardelenește”.

A,și să nu uităm, referitor la protocoalele ”fluturiste” ale României. Un spital de boli infecțioase din Timișoara și doua din Bucuresti folosesc anticoagulante împotriva apariției cheagurilor de sânge în plamâni, cheaguri care ar face inutile ventilatoarele. Și le folosesc înca de la începutul pandemiei. Le folosesc, credeți toate spitalele?

Dragi conducători români, degeaba mai stați și cu un ochi în Europa. Lumina vine de peste ocean, indiferent în ce direcție o luați.

Curierul de Râmnic

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *