Ajutor de 20.000 de euro de la Mitropolia Germaniei și Crucea Roșie Bavareză pentru Spitalul Providența din Iași

620 0

Mitropolia Germaniei, în colaborare cu Crucea Roșie Bavareză, a trimis vineri ajutoare în valoare de 20.000 de euro Spitalului Providența din Iași al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei. Ajutorul a constat în bani, 1.400 de combinezoane, 5.500 de mănuși Nitril, 4.000 de măști sanitare și 1.000 de măști FFP2, transmite www.basilica.ro, preluat de Romanian Global News.

Alături de Franz Schedlbauer, primarul localității Bogen, Părintele Mitropolit Serafim a fost prezent la expedierea ajutoarelor spre România. Cu această ocazie, mitropolitul s-a rugat împreună cu părintele Klaus Klein, preotul ortodox de intervenție al Crucii Roșii Bavareze, pentru bolnavi, personalul medical și toți cei implicați în activitățile de sprijin.
Sâmbătă, Părintele Mitropolit a vizitat și Centrul Comandamentului de Criză al Crucii Roșii pentru Bavaria Inferioară, oferindu-le binecuvântare celor care de șase săptămâni coordonează activitatea Crucii Roșii din teritoriu.
Înaltpreasfințitul Părinte Serafim le-a mulțumit din inimă pentru devotamentul lor și pentru sprijinul substanțial oferit românilor din țară.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *